Ajuntament de L'Hospitalet
Salutació de l'alcaldessa

Per Nadal, tu ets clau

Imatge de l'alcaldessa de L'HospitaletVeure imatge de Alcaldessa de L'Hospitalet (nova finestra)
El Nadal ha arribat a L’Hospitalet gairebé sense avisar, sense fer soroll, de puntetes. Ha anat entrant a les nostres llars a poc a poc, omplint-les amb la seva màgia. Carregat de sorpreses, d’il•lusions i de bons desitjos.

Mirem el nostre entorn i tot llueix: els carrers estan il·luminats, i les botigues, engalanades; la Farga bull d’activitats lúdiques per a infants i joves; hi ha fires nadalenques als barris, i els més menuts escriuen la carta als Reis.
El calendari ens recorda que és temps de preparar trobades familiars, d’organitzar sopars d’amics, d’intercanviar regals i abraçades, de somriure i d’estimar... És temps per compartir amb les persones que estimem, que ens aporten pau i que ens abriguen per dins.

Deixem el fred fora de casa i obrim les portes a la solidaritat. Fem que ningú no se senti sol en aquestes dates. Perquè volem viure un Nadal en clau solidària. Que a cap llar de L’Hospitalet no hi manquin ni la il·lusió, ni la força que cal per engegar nous projectes cada dia. Perquè volem construir un món millor i una ciutat més feliç.

Cadascú de nosaltres tenim la clau que ho fa possible.

Per Nadal, tu ets clau. Molt bones festes i feliç 2019!

Núria Marín i Martínez
Alcaldessa de la ciutat
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400