Ajuntament de L'Hospitalet
Cavalcada de Reis
Veure imatge de  Cavalcada de Reis 2019 (nova finestra)
Melcior, Gaspar i Baltasar comencen els preparatius per arribar puntualment a la cita amb els infants de la ciutat el 5 de gener. Encara no han rebut cap carta i no poden empaquetar els regals, però els preparatius del seguici reial són complicats i cal començar amb temps per tenir-ho tot previst.

No volem despistar als Reis, per això, el recorregut no varia. A les 17 hores els Reis sortiran de la plaça de Francesc Macià muntats en les seves carrosses. El seguici sortirà a les 17.30 hores de la plaça de l’Escorça, seguint pels carrers de Santa Eulàlia i d’Enric Prat de la Riba fins arribar a la plaça de l’Ajuntament.

Darrere les carrosses dels Reis aniran les Carrosses Dolces, on un grup de patges reials seran encarregats de fer caure una gran pluja de caramels per a tothom.

Com sempre, la Cavalcada la tancarà la Carbonera, a càrrec de Tro, que s’encarregarà de repartir el carbó per als nens i nenes que no han fet bondat.

A les 19.30 hores, la Cavalcada arribarà a la plaça de l’Ajuntament on seran rebuts per l’alcaldessa, Núria Marín, que els lliurarà la clau de la ciutat.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400