Salutació de l'alcaldessa

L’essència del Nadal

Imatge de l'alcaldessa de L'HospitaletVeure imatge de Alcaldessa de L'Hospitalet (nova finestra)
Ja fa olor de Nadal i a L’Hospitalet ens preparem per gaudir-lo de manera intensa. De fet, ja ho tenim tot a punt: els carrers il·luminats, els aparadors guarnits i un munt d’activitats nadalenques pensades per a tothom. 

El Nadal és, sens dubte, l’època més entranyable de l’any. La més freda i, alhora, la més càlida. És temps de retrobament amb les persones que estimem, de dinars familiars, de sopars amb amics, de fer regals i de rebre’n, de compartir sorpreses i il·lusions. Moments per recordar les tradicions i reviure-les amb la mirada dels infants. 

Si tanquem els ulls, podrem sentir l’aroma del Nadal. Com un record infantil, ens arribarà l’olor de la molsa, de l’avet, de l’eucaliptus; l’oloreta dels canelons de la iaia o la flaire de l’escudella de galets; l’olor de la llar de foc i el seu caliu; la del paper d’embolicar els regals, la de les joguines noves, la de les espelmes perfumades...

Que gaudiu de l’essència del Nadal en la millor de les companyies, la de la vostra gent. Molt bones festes i feliç 2020!

Núria Marín i Martínez
Alcaldessa de la ciutat
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400