Salutació de l'alcaldessa

Sent la màgia del Nadal a L'Hospitalet

Veure imatge de Sent la màgia del Nadal a L'Hospitalet (nova finestra)

El Nadal a L’Hospitalet és una de les èpoques més màgiques de l’any per als petits de la casa i també per a la resta de la família. I aquest any, encara més, perquè ens hem convertit en La Ciutat dels Estels. 

Un encanteri cantat per nens i nenes de L’Hospitalet va servir per encendre uns llums que aquest any brillen més que mai i que ens indiquen que ja ho tenim tot a punt: els carrers il·luminats, els aparadors guarnits i un munt d’activitats nadalenques pensades per a tothom.

I música, tenim molta música. Una cançó, La Ciutat dels Estels, que podeu descarregar al web ww.l-h.cat/encesallums, i que ha de ser la banda sonora de petits i grans que ens portarà per una ruta màgica d’estels on ens retrobarem amb el Circ d’Hivern, el Campament Reial, la Fàbrica de Joguines, el Jardí Secret i, no cal dir-ho, amb la Cavalcada de Reis.

Podem demanar més màgia a aquest Nadal? Sí, perquè la tenim als carrers i a les places de tots els barris de la nostra ciutat, amb concerts, fires, cagations, jornades solidàries, tallers infantils, contacontes, patges reials i moltes sorpreses. I és que, com diu la nostra cançó d’aquest Nadal, torna l’alegria, torna la il·lusió; fem que duri sempre, no només un instant”.

Que gaudiu de la màgia de Nadal i de la llum dels estels en la millor de les companyies, la de la vostra gent.

Molt bones festes i feliç 2023! 

Núria Marín i Martínez
Alcaldessa de la ciutat

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400