Campament Reial
Veure imatge de Campament reial (nova finestra)

El Campament Reial prepara l'arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar

Els Reis Mags tornen a muntar el Campament Reial al parc de les Planes, tots els elements que formen part de la Cavalcada hi estaran presents. Tot gira al voltant de les tres carpes dels Rei, decorades amb ornamentació de la zona de procedència dels seus inquilins.  La carpa del Rei Melcior prové de les faldes de l’Himàlaia; la de Gaspar, de les terres àrides de l’Orient, i la de Baltasar, de l’Àfrica negra.

Un carilló gegant de Nadal permetrà l’entrada dels visitants. Un cop a dins no hi faltaran l’estel de Nadal, els carters amb les bústies per recollir les cartes adreçades als Reis, els recollidors de xumets, la Carbonera, la carrossa dels Regals, els llits d’anar a dormir d’hora perquè no t’enxampin els Reis, la xemeneia que treu fum amb el forn del carbó...

El campament és ple d’animació i música, però també s’hi fa molt feina. Cotxes carregats de regals arriben des de la Fàbrica de Joguines per omplir la carrossa dels regals; els treballadors reials recorren el campament amb les cartes que els Reis ja han llegit. La sortida és molt dolça amb la carrossa dels caramels com a comiat del recorregut.

27, 28, 29 i 30 de desembre de 2022 i 2, 3, i 4 de gener de 2023, de 17.30 a 21 h
1 de gener de 2023, de 18 a 21 h

Per accedir al Campament Reial cal fer reserva prèvia a través del següent enllaç 

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400