Els pastorets
Veure imatge de No hi ha Nadal sense Pastorets (nova finestra)

No hi ha Nadal sense Pastorets

El Rovelló i el Lluquet tindran feina per lluitar contra les ganes de les forces del mal d'imposar un nou paradigma. Serà perquè Satanàs té cos de dona? I Llucifer busca un nou sentit al seu paper? I la Ira, i l'Enveja, i la Luxúria... I la resta de fúries infernals... O perquè els àngels no tenen tan clar que siguin àngels?

Els Pastorets més feminitzats de Catalunya poden sorprendre amb un final mai imaginat. A Sant Miquel se li gira feina davant unes fúries que s'han aplicat en estratègia.

No està clar que s'acabi cantant: "... a Betlem me'n vull anar".

Direcció: Mariona Montes i Miguel Montes

 

Representacions:
25 de desembre a les 20?h
26 de desembre a les 19?h
7 de gener a les 19 h
8 de gener a les 11.30 h

El Quadre Escènic del Teatre Centre Catòlic basa les representacions d'Els Pastorets en el text de Josep M. Folch i Torres. És l'esdeveniment que més participants aplega cada any i es converteix en l'eix central de les representacions de cada Nadal.

Aquesta tradició, molt arrelada a tot Catalunya, al Centre Catòlic ja té una història de més de 60 anys i es converteix en un punt de retrobament de molts membres de l'entitat, que potser no participen en altres activitats, però que mai falten a aquesta cita.

Venda d’entrades

Teatre Centre Catòlic - Els Pastorets

 

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400