Medi ambient

Medi ambient

Notícies

04/10/2022 10:10:00

Comencen els treballs d’implantació de la zona verda d’aparcament a Collblanc, la Torrassa i Santa Eulàlia est

Les noves àrees verdes d’estacionament, que entraran en servei els propers mesos, seran gratuïtes per als residents i facilitaran l’aparcament al veïnat

L’Ajuntament ha iniciat els treballs per implantar noves àrees integrals de regulació de l’estacionament (AIRE) als barris de Collblanc, la Torrassa i Santa Eulàlia est, que entraran en servei els propers mesos. Les primeres tasques consisteixen  en  la pintura a la calçada de les places que han d’ocupar la zona verda d’aparcament i la instal·lació de la senyalització vertical, treballs que han començat a la Torrassa i continuaran durant el mes d’octubre a Collblanc i Santa Eulàlia; posteriorment, s’hi col·locaran els parquímetres.

Les noves àrees verdes d’estacionament seran gratuïtes per als residents i facilitaran l’aparcament al veïnat. Cofinançades mb els fons europeus Next Generation, milloraran la mobilitat, l’espai públic, la neteja i la qualitat de l’aire.

11/07/2022

L’Hospitalet aprova el Pla d’emergència en situacions de sequera

S' ha aprovat inicialment el Pla d’emergència en situacions de sequera de L’Hospitalet, una iniciativa que preveu les accions municipals a realitzar a la ciutat en cas de produir-se una declaració d’estat de sequera per part de l’Agència Catalana de l’Aigua davant un escenari d’escassetat de recursos hídrics.
El pla s’emmarca en les legislacions europea, estatal i catalana, que defineixen marcs legislatius orientats a la protecció de les aigües i per contribuir a pal·liar els efectes de la sequera, de manera que es garanteixi un subministrament suficient d’aigua en bon estat.

28/06/2022

Aprovat definitivament el Mapa de capacitat acústica de L’Hospitalet de Llobregat (2021-2031)

El 21 de juny de 2022 s’ha elevat a definitiva l’aprovació inicial del "Mapa de capacitat acústica de l’Hospitalet de Llobregat (2021-2031)", un instrument per a la gestió ambiental del soroll, que té com a finalitat evitar, prevenir o reduir la contaminació acústica a la que està exposada la població i la prevenció i/o millora de la qualitat acústica del territori.

31/03/2022

Aprovat inicialment el Pla de millora contra la contaminació acústica de L’Hospitalet

La Junta de Govern Local, ha aprovat inicialment el Pla de millora contra la contaminació acústica de L’Hospitalet 2018-2023 (Fase 3), instrument per a la gestió ambiental del soroll, que té com a finalitat evitar, prevenir o reduir la contaminació acústica a la que està exposada la població i la prevenció i/o millora de la qualitat acústica del territori.

24/02/2022

Aprovat inicialment el Mapa de capacitat acústica de L’Hospitalet de Llobregat (2021-2031)

La JGL va aprovar el 24 de febrer de 2022 el "Mapa de capacitat acústica de l’Hospitalet de Llobregat (2021-2031)", un instrument per a la gestió ambiental del soroll, que té com a finalitat evitar, prevenir o reduir la contaminació acústica a la que està exposada la població i la prevenció i/o millora de la qualitat acústica del territori.

14/01/2022

Aprovat el nou Pla director d’educació ambiental de L’Hospitalet-Horitzó 2030

El 14 de gener de 2022 s'ha aprovat definitivament el Pla director d’educació ambiental de L’Hospitalet Horitzó 2030. El Pla va ser aprovat inicialment per l'Ajuntament el passat 7 de juliol de 2021 després d’un ampli procés participatiu i amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400