Ajuntament de L'Hospitalet

Medi ambient

Medi ambient

Notícies

Veure imatge de  L’Alcaldessa, Núria Marín, afirma que les ciutats han de liderar l'aplicació de polítiques energètiques sostenibles i que cal donar suport als seus esforços (nova finestra)
25/02/2010

L’Alcaldessa, Núria Marín, afirma que les ciutats han de liderar l'aplicació de polítiques energètiques sostenibles i que cal donar suport als seus esforços

En el marc de la jornada de presentació de la proposta de l’Estratègia per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya, que s’ha celebrat a l’Auditori AXA

L’alcaldessa, Núria Marín, ha defensat que el món local s’ha d’implicar en el compromís compartit i necessari de combatre el canvi climàtic. “Malgrat que es tracta d’un tema global, els municipis hem de treballar per evitar en la mesura en què sigui possible aquest fenomen. Els ciutadans esperen que nosaltres, els ajuntaments, que som l’administració més propera, també donem resposta a les inquietuds mediambientals. Les ciutats hem de liderar l’aplicació de polítiques energètiques sostenibles i cal donar suport als seus esforços”. L’alcaldessa ha fet aquestes declaracions en el marc de la jornada de presentació de la proposta de l’Estratègia per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya, organitzada pel Departament de Medi Ambient i Habitatge, on ha parlat del paper del món local, i més concretament, de L’Hospitalet com a exemple de com les ciutats poden contribuir a les polítiques sostenibles i a combatre el canvi climàtic.
Veure imatge de Se celebra la setmana de la mobilitat sostenible i segura (nova finestra)
21/09/2009
Aquesta setmana a L’Hospitalet se celebra la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura amb el lema “Un ambient millor per a les nostres ciutats”. Els actes programats tenen com a objectiu sensibilitzar la ciutadania per tal d’avançar cap a un model de mobilitat més respectuós amb el medi ambient.

Agenda

Veure imatge de Parc de Can Buxeres - Jugatecambiental (nova finestra)
del diumenge 1 de març al diumenge 31 de maig, (diumenge) a les 11:30 h
Veure imatge de Parc de Les Planes (nova finestra)
del dissabte 29 de febrer al dissabte 6 de juny, (dissabte) a les 11:30 h
Veure imatge de Parc de Bellvitge - Jugatecambiental (nova finestra)
del diumenge 1 de març al diumenge 7 de juny, (diumenge) a les 11:30 h
Veure imatge de Millor qeu nou, reparat! (nova finestra)
del dilluns 13 de gener al dilluns 27 de juliol, (dilluns) a les 16:30 h
Servei gratuït d'autoreparació
Els tecnics especialistes us ajudaran a reduir, reciclar i reutilitzar  (RRR) els vostres electrodoméstics, bicicletes i tèxtils.
Millorem el medi ambient i el planeta a través de la disminució dels residus!!
Veure imatge de La natura al teu abast (nova finestra)
del diumenge 19 de gener al diumenge 29 de novembre
14è cicle d'activitats als parcs, platges i rius metropolitans
Es realitzaran 69 activitats als parcs, platges i rius metropolitans, amb als infants i les families. Dispossant de la informació sobre la natura i el medi ambient, podrem actuar de la millor manera possible i podrem conservar el nostre planeta.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400