Per afrontar la crisi L'Ajuntament et pot ajudar
Vull treballar
Inscriu-te a la Borsa de
Treball Municipal i consulta
les ofertes de feina.
Vull orientar-me
Construeix el teu itinerari professional i laboral.
Vull formar-me
Millora les teves
possibilitats de trobar
feina.
Vull crear una empresa
Aprofita les noves
oportunitats.
Vull promoure el meu comerç
Activa el teu
comerç.
 • 20/03/2018
  Comerç

  L’Hospitalet tindrà a la tardor el Pacte local pel comerç

  El Pacte local pel comerç és un marc de consens destinat a orientar l’estratègia i les línies d’actuació per afavorir el comerç de la ciutat
  L’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, va anunciar en el decurs del Ple extraordinari de l’estat de la ciutat, del 16 de març, que a la tardor estarà enllestit el Pacte local pel comerç, una proposta que va sorgir ara fa un any, a iniciativa del grup d’Esquerra Republicana de Catalunya i que ja s’està treballant. “Es tracta d’un sector de gran rellevància econòmica per a la ciutat, que exerceix com a element de cohesió social i territorial que cal preservar”, va dir l’alcaldessa.

  El Pacte local pel comerç és un marc de consens destinat a orientar l’estratègia i les línies d’actuació que des de l’administració i les entitats sectorials es duran a terme per afavorir un model comercial òptim per a la ciutat i garantir el seu creixement. La Comissió de Comerç, Mercats i Restauració de l’Àrea de Promoció Econòmica serà l’encarregada de desenvolupar el document que inclourà propostes concretes per al futur del sector.
 • 06/03/2018
  Dona i treball

  L'Ajuntament promou activitats de sensibilització i reflexió sobre la dona en el món del treball

  S’HAN PROGRAMAT TALLERS I SEMINARIS EN DIFERENTS ACCIONS FORMATIVES
  Veure imatge de Es promouen activitats de sensibilització i reflexió sobre la dona en el món del treball (nova finestra)
  Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona l'Ajuntament ha organitzat un seguit d’activitats de sensibilització i reflexió sobre la situació de les dones en el món del treball, adreçades a les persones participants en diverses programes de formació ocupacional que fa l’Ajuntament de L’Hospitalet a través de l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació.
 • 05/03/2018
  Gastronomia

  El xef Omar Díaz és el padrí de la ruta gastronòmica Primavera de Tapes

  MES DE QUARANTA ESTABLIMENTS PARTICIPARAN  EN L’ESDEVENIMENT D’ENGUANY
  Veure imatge de El xef Omar Díaz és el padrí de la ruta gastronòmica Primavera de Tapes (nova finestra)
  La preparació de la ruta gastronòmica Primavera de tapes 2018 ja està en marxa.  Els més de quaranta establiments participants a la ja tradicional activitat gastronòmica han presentat les seves creacions culinàries al Centre de Formació d’Hostaleria de l’Ajuntament de L’Hospitalet.
 • 05/03/2018
  Formació i Ocupació

  Comencen les accions formatives del Projecte L’H>Play

  60 JOVES ES FORMEN EN OCUPACIONS  RELACIONADES AMB LES INDÚSTRIES CREATIVES
  Veure imatge de Presentació projecte L'H Play (nova finestra)
  L’H>Play  és un projecte de qualificació professional i inserció laboral de joves en el sector de les industries culturals i creatives a través de quatre itineraris d’orientació i formació en els àmbits de la producció d’espectacles en viu i la producció audiovisual.
 • 02/03/2018
  Empresa

  Gornal Activa, tres anys al servei de l’empresa i l’emprenedor

  EL SUPORT ALS EMPRENEDORS I A LA CREACIÓ D'EMPRESES SÓN EL NUCLI ESSENCIAL DE L'ACTIVITAT DE GORNAL ACTIVA. AQUESTA ACTIVITAT ES TRADUEIX EN NOUS LLOCS DE TREBALL A LA CIUTAT. 
  Veure imatge de Gornal Activa, tres anys al servei de l’empresa i l’emprenedor (nova finestra)
  Amb l’inici del 2018, Gornal Activa ha complert el seu tercer any en funcionament. Ja es pot fer balanç en xifres d’aquest primer trienni. L’equipament del barri del Gornal, en aquest temps, ha comptabilitzat fins a cinc mil usuaris atesos. Unes cinc mil atencions personals que s’han traduït, directament, en la creació de més de 200 empreses amb l’ajut de l’Oficina de Serveis a l’Empresa.
  Els 200 nous projectes han donat pas a la creació de gairebé 300 llocs de treball. Aquest darrer és probablement l’indicador que millor reflecteix el balanç de la gestió de Gornal Activa, per l’impacte real en l’economia de la ciutat i per la seva conversió directa en ocupació. 
  Entre 2015 i 2017 s’han dut a terme, també, 156 accions de formació, entre cursos, tallers, jornades, etc., que han significat més de 1.700 hores de formació a les aules. En total, més de 1.800 alumnes han assistit a les accions formatives dels especialistes que col•laboren amb Gornal Activa.
 • del 6 al 27 d'abril, 16-20 h

  El teu web amb WordPress

   Taller pràctic de creació de webs coporatius.
  Veure imatge de El teu web amb WordPress (nova finestra)
  L'objectiu del taller és que els participants pugui crear el seu propi lloc Web corporatiu amb el gestor de continguts WordPress, aplicant els aspectes principals del màrqueting digital i del SEO (posicionament natural a Google).

  INSCRIPCIÓ

 • del 10 d'abril al 15 de maig, 16 h

  Word avançat

  CURS PER DESENVOLUPAR CONEIXEMENTS DEL PROGRAMA WORD A NIVELL AVANÇAT I ENFOCAT A EMPRENEDORS.
  Veure imatge de Word avançat (nova finestra)
  El temari del curs va més enllà dels coneixements bàsics del programa, i inclou sessions dedicades a tractar elements gràfics, paginació, formularis i revisió de documents, entre d'altres.

  INSCRIPCIÓ
 • del 10 al 12 d'abril, 16 h

  Comptabilitat per a no comptables

  CURS PER ASSOLIR LES BASES I TÈCNIQUES PRINCIPALS QUE PERMETEN PORTAR UNA COMPTABILITAT SIMPLE
  Veure imatge de Comptabilitat per a no comptables (nova finestra)
  En dues sessions els assistents aprendran els fonaments bàsics de la comptabilitat, tant en l'ambit teòric com pràctic. Es tracta d'acabar el curs havent assolit les bases per dur una comptabilitat simple i per poder passar a conèixer la comptabilitat a un nivell complex.

  INSCRIPCIÓ
 • Dimecres, 18 d'abril, 10 h

  Mentoring per a emprenedors

  SESSIÓ INFORMATIVA ON ES PODRÀ SOL·LICIAR ENTRAR EN EL PROGRAMA DE MENTORING I COMPTAR AMB L'ACOMPANYAMENT D'UN EMPRESARI EXPERT DURANT UN ANY.
  Veure imatge de Mentoring per a emprenedors (nova finestra)
  Els objectius de la sessió són donar a conèixer el programa de mentoring i el seu funcionament, resoldre dubtes dels assistents i recollir els fulls de sol·licitud de les persones interessades a participar en el programa.

  INSCRIPCIÓ
 • JAC. Junta arbitral de consum
 • OMIC. Oficina municipal d’informació al consumidor de L’Hospitalet
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)