Teatre Joventut | Ajuntament de L’Hospitalet
Ajuntament de L'Hospitalet

Teatre Joventut

Teatre Joventut

Destaquem

 • Veure imatge de 2º, 2ª Segon, Segona (nova finestra)
  Divendres, 9 de juny, 20 h

  2º, 2ª Segon, Segona

  Grup de Teatre Imagina

  Segon, segona és una creació en format de teatre-col·loqui, que a través de la posada en escena, busca obrir espais de diàleg participatiu sobre com afrontar  els conflictes i la necessitat de superar estereotips cap a les persones amb malalties mentals. Una aposta de compromís per a la convivència en primera persona.

 • Veure imatge de Noa (nova finestra)
  Divendres, 9 de juny, 19 h

  Noa

  Platea

  La Noa és una noia de 16 anys que no ha sortit mai de nit. Davant la pressió del seu grup una nit surt de festa i descobreix un món nou que li canviarà la vida.

 • Veure imatge de Un marido de ida y vuelta (nova finestra)
  Dissabte, 10 de juny, 19.30 h

  Un marido de ida y vuelta

  Associació cultural Bellgrup

  Un marit amb una esposa autoritària i inestable mor i el seu fantasma comença a passejar per la casa provocant els més inesperats embolics. Llums que s'encenen i s'apaguen, empentes vàries, una ràdio que es connecta sola... Situacions que no deixen a l'espectador parar de riure.

 • Veure imatge de Extraños hábitos (nova finestra)
  Dissabte, 10 de juny, 18 h

  Extraños hábitos

  Associació cultural La Trama

  Juan és un home divorciat que espera la visita d’una possible parella. Manolo que és l’encarregat del manteniment de l’edifici, li està fent una reparació al bany mentre que la seva dona i la filla entren contínuament a controlar-lo. Arriben Pepi, Brigida i Maria, totes elles demanant poder quedar-se a casa seva per motius diversos. Juan vol estar sol i tranquil·la casa seva, però no hi ha manera. Finalment hi accedeix, però es munta un gran escàndol.

 • Veure imatge de El regreso de Frankenstein (nova finestra)
  Diumenge, 11 de juny, 19 h

  El jove doctor Frederick Frankenstein tracta d’escapar de l’estigma heretat del seu avi, creador anys enrere d’una horrible criatura. Però quan hereta el castell de Frankenstein i descobreix un estrany manual científic on s’explica pas a pas com tornar la vida a un cadàver, comença a crear el seu propi monstre.

 • Veure imatge de El robo del mirlo (nova finestra)
  Dissabte, 17 de juny, 17 i 19:30 h

  El robo del mirlo

  V de B de la Parròquia de Sant Joan Evangelista

  El Mirlo, relíquia de pobles pretèrits, va ser exposat al museu que porta el seu nom. Varis grups de lladres tractaran de fer-se amb la preciada relíquia. Ho aconseguiran?

 • Perú ritmos y costumbresVeure imatge de Perú ritmos y costumbres (nova finestra)
  Dissabte, 8 de juliol

  Perú ritmos y costumbres

  La màgia del Perú

  Un espectacle de música i dansa que fa un recorregut per les 3 regions del Perú: la costa, la serra i la selva mostrant en escena la seva alegria, color i una gran varietat de ritmes, traspassant les fronteres.
  Amb un cos de ball de 50 artistes que faran emocionar al públic.

  Direcció: Walter Sánchez i Gisella Ramírez

La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400