Ajuntament de L'Hospitalet

Cinema i audiovisuals

RSS
 • Veure imatge de XIC (Xarxa d'intercanvi de Coneixements) Tallers 2022-2023 (nova finestra)
  Del dilluns 19 de setembre de 2022 al divendres 15 de desembre de 2023

  XIC (Xarxa d'intercanvi de Coneixements) Tallers 2022-2023

  Comparteix els teus coneixements Aprèn i ensenya a la XIC

  2022-2023

  La XIC ( Xarxa d’intercanvis de Coneixements) del Centre Cultural Collblanc-la Torrassa, és un sistema d’intercanvi de sabers, habilitats i experiències, obert a tothom i sense ànim de lucre. Les persones interessades en aquests intercanvis poden oferir i/o rebre coneixements tant de tipus intel·lectual, com de contingut tècnic o artístic. Així es constitueix una xarxa oberta de professorat i alumnat de manera voluntària. 

 • Veure imatge de Productora Lab (nova finestra)
  Del dilluns 2 d'octubre al dilluns 18 de desembre, de 17.30 a 20.30h

  Productora Lab

  Càmera i acció. Experimenta des de cero tots els passos del rodatge d’una producció audiovisual. Viu de forma activa (i divertida) tots els rols de les tres fases de la creativitat audiovisual: la pre producció, la producció i la post producció. I tot plegat amb un encàrrec real.

 • Veure imatge de Dijous de pel·lícula. Un Espíritu burlón del director Edward Hall. (nova finestra)
  Dijous, 30 de novembre

  Dijous de pel·lícula. Un Espíritu burlón del director Edward Hall.

  Charles és un famós escriptor de novel·la que sofreix un bloqueig creatiu. Per a ajudar-lo a trobar la inspiració, la seva esposa Ruth organitza una sessió d'espiritisme amb l'excèntrica mèdium Madame Arcati. No obstant això, l'espiritista invoca accidentalment al fantasma de la gelosa Elvira, la morta primera esposa de Charles. Quan Elvira descobreix que el seu marit s'ha casat de nou, intentarà fer-li la vida impossible i boicotejar el seu nou matrimoni.

 • Veure imatge de Cinema familiar: Campeones (2018), dir. Javier Fesser. (nova finestra)
  Divendres, 1 de desembre

  Cinema familiar: Campeones (2018), dir. Javier Fesser.

  Marco, un entrenador professional de bàsquet, es troba un dia, enmig d'una crisi personal, entrenant un equip format per persones amb discapacitat intel·lectual. El que comença com un problema s'acaba convertint en una lliçó de vida. (Filmaffinity). 

 • Veure imatge de Cinema al barri: Documental O que vai acontecer aquí? (nova finestra)
  Divendres, 1 de desembre, a les 18 h.
 • Cartell de l'activitat, informant de la data i hora de l'esdevenimentVeure imatge de Cinema: Este cuerpo me sienta de muerte, de Christopher Landon (nova finestra)
  Dissabte, 2 de desembre, 10:30 h

  Cinema: Este cuerpo me sienta de muerte, de Christopher Landon

  Zine Kanalla

  Projecció de la pel·lícula Este cuerpo me sienta de muerte, de Christopher Landon, i posterior tertúlia, a càrrec de l'associació Zine Kanalla.

 • Dilluns, 4 de desembre

  El meu primer festival de cinema

  El Meu Primer Festival té l’objectiu de donar a conèixer un cinema divers, creatiu i amb valors als petits espectadors, tot fent-los partícips i protagonistes del seu propi aprenentatge. Durant el visionat (o just després) els alumnes hauran de votar cada curtmetratge amb un senzill sistema de cinc estrelles, com acostumen a fer els crítics als diaris i mitjans especialitzats. Per poder fer aquesta feina de jurat és important preparar-se una mica, i per això us proposem una sèrie de continguts de treball per tractar a l’aula abans del visionat.

  A L'AUDITORI BARRADAS

 • Veure imatge de #SpoilerLH: Projecció dels projectes "El Beso Azul" i el videoclip "ZEHN" (nova finestra)
  Dilluns, 4 de desembre, 19:30 h

  #SpoilerLH: Projecció dels projectes "El Beso Azul" i el videoclip "ZEHN"

  Dilluns, 4 de desembre a les 19:30h
 • El taxista ful, 2005Veure imatge de © De la fotografia: Cortesia d'Espai en Blanc. (nova finestra)
  Dimecres, 13 de desembre

  El taxista ful, 2005

  Projecció i debat en el marc del cicle “La Bobina”

  En la darrera sessió de l'any de La Bobina es projectarà la pel·lícula "El taxista ful", un llargmetratge dirigit per Jo Sol amb la col·laboració d'Espai en Blanc i d'altres col·lectius de Barcelona.

  Amb la presència dels protagonistes Pepe Rovira i Santiago López Petit, i el director Jo Sol per fer un debat al voltant d'aquesta pel·lícula.
   

 • Veure imatge de Voy a Saco, Guitarras y Clubs. (nova finestra)
  Dimecres, 13 de desembre

  Voy a Saco, Guitarras y Clubs.

  DJ Amable celebra 40 anys com a DJ, "Voy a Saco, Guitarras y Clubs" és un repàs a la seva trajectòria i a tota una escena.

 • Veure imatge de Cinema al barri: Seis días corrientes de Neus Ballús (nova finestra)
  Divendres, 15 de desembre, a les 18 h.
 • Veure imatge de “M'he empassat un extraterrestre”, darrera estrena del cicle de Cinema Infantil en Català (nova finestra)
  Del dissabte 16 al diumenge 17 de desembre

  “M'he empassat un extraterrestre”, darrera estrena del cicle de Cinema Infantil en Català

  En Gus, la Sophie i en Max, de la Força de Protecció Espacial (SPF), i la seva nau espacial microscòpica (la SPF-50) tenen un estrany accident i acaben dins del cervell del Norman, de 16 anys. Ara, poden veure el que ell veu i sentir el que sent. Aquests extraterrestres que lluiten contra el crim han d'aconseguir l'ajuda del Norman per salvar la Terra de en Zolthard, un malvat intergalàctic igualment de miniatura que ha aconseguit assumir el control mental de la directora de l'escola, la senyora Witherington. En Norman, els seus amics i els alienígenes hauran de fer tot el possible per amagar la presència de vida extraterrestre al seu institut mentre continuen la lluita intergalàctica entre el bé i el mal. Després de tot, ara en Zolthard ha de dirigir una escola i en Norman ha de viure la seva vida i té deures per fer!

  • Dissabte a la tarda (16.45 h) i diumenge al matí (12.15 h)
  • Als Cines Filmax Granvia (av. de la Granvia de l'Hospitalet, 75)
  • Preu 4,9 €
 • Veure imatge de Cinefòrum "Llàgrimes en la pluja": El exorcista (1973), dir. William Friedkin. (nova finestra)
  Dimarts, 19 de desembre

  Cinefòrum "Llàgrimes en la pluja": El exorcista (1973), dir. William Friedkin.

  Conduït per Dani Agudo.

  Regan, una nena de dotze anys, pateix fenòmens paranormals com la levitació o la manifestació de força sobrehumana. La seva mare, terroritzada, després de sotmetre la seva filla a múltiples anàlisis mèdiques que no ofereixen cap resultat, acudeix a un sacerdot amb estudis de psiquiatria. Aquest, convençut que el mal no és físic sinó espiritual, creu que es tracta d'una possessió diabòlica, i decideix practicar un exorcisme... Adaptació de la novel·la de William Peter Blatty que es va inspirar en un exorcisme real ocorregut a Washington el 1949 (FILMAFFINITY)

  Sessió especial llibre + pel·lícula.

  Activitat amb inscripció prèvia.

  A la biblioteca Josep Janés.

 • Veure imatge de Cinema: Feliz Navidad (2005), dir. Christian Carion. (nova finestra)
  Divendres, 22 de desembre

  Cinema: Feliz Navidad (2005), dir. Christian Carion.

  Basada en una història real succeïda durant el Nadal de 1914, a principis de la Primera Guerra Mundial (1914-1918), quan a diferents zones del front soldats alemanys, francesos i escocesos van enterrar les seves diferències i els seus morts i van celebrar la Nit de Nadal junts. (FILMAFFINITY)

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400