Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Brigitte Vasallo i Alba G. Corral, Un cos (possible) i lesbià Intervenció escènica —lliure, faltaria més— del text de Monique Wittig

Veure imatge de Brigitte Vasallo i Alba G. Corral, Un cos (possible) i lesbià Intervenció escènica —lliure, faltaria més— del text de Monique Wittig (nova finestra)
Data: 28 de juny de 2021
Hora: 20h
Tipus d'entrada: Pagament
Preu: 18 €
Lloc: Teatre Joventut(Teatre Joventut)
C. Joventut 10  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

El 1973 Monique Wittig publica El cos lesbià, obra nascuda de la necessitat, diu, “d’escriure un llibre totalment lesbià en la seva temàtica, vocabulari i textura”. Lesbià en el sentit d’inabastable i d’inexplicable, una forma que no és una forma com qualsevol altra, si de cas amb la petita raresa d’una pulsió sexual fora de lloc però no gaire més. El cos lesbià de la Wittig és el cos afortunadament inacceptable, el cos que el sistema no pot engolir, no pot neutralitzar, no pot capturar, no pot normalitzar… perquè la captura mateixa ja el fa esdevenir una altra cosa.
Un cos (possible) i lesbià. Intervenció escénica, lliure faltaría més, d' Alba G. Corral i Briggite Vasallo , és una intervenció escènica de nova creació, pensada expressament per a Berdache, al voltant de la textura de la raresa; una proposta de multiplicació, de genealogia i transmissió des dels nostres cossos travessats, possibles malgrat tot, i lesbians.
Aquesta serà la primera vegada que es realitza una lectura d'Un cos (possible) i lesbià. Intervenció escènica, lliure faltaria més, d' Alba G. Corral i Briggite Vasallo, sobre la traducció que ha realitzat Brigitte Vasallo al català del text original de Monique Wittig.

Creació i direcció: Alba G Corral i Brigitte Vasallo
Visuals d’Alba G Corral
Traducció i recitació de Brigitte Vasallo
Amb la col·laboració sonora de Mercedes Peón

Espectacle en català

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400