Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Jorge Blass

Efímero
Jorge Blass - EfímeroVeure imatge de Jorge Blass - Efímero (nova finestra)
Data: 23 d'octubre de 2022
Hora: 19 h
Duració aprox.:1 hora 15 minuts
Tipus d'entrada: Pagament
Preu: 20 €
Lloc: Teatre Joventut(Teatre Joventut)
C. Joventut 10  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

Jorge Blass, és tot un referent en la màgia mundial, creador d’innovadores il·lusions que sorprenen al públic del segle XXI.

La màgia és un art efímer. Altres arts es materialitzen en quadres, escultures... però la màgia es crea a la ment de cada espectador, és un art basat en l’experiència que vivim generant una il·lusió que perdura en el temps.

Durant el confinament vaig estar pensant molt sobre la situació vivíem, em vaig posar a treballar amb el meu equip i va sorgir “Efímero”, una experiència online que ha estat pionera en  molts aspectes. L’emoció de la màgia viscuda per espectadors de Mèxic, EEUU, Europa, Àsia, tots junts gaudint des de les seves llars va ser extraordinària. Un espectacle creat en temps de pandèmia que ens va animar a continuar dissenyant màgia per compartir-la en format on-line. Aquest projecte ha evolucionat després de molt treball, en la unió de dos mons, el físic i el virtual, de manera que ens endinsem a les cases d’alguns espectadors, que sentiran la màgia més a prop que mai. (Jorge Blass)

Direcció artística: Jorge Blass

Durada: 75 min

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400