Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

NADIA (substitueix a MIVION - Ràdio Sarajevo)

La Conquesta del Pol Sud
Veure imatge de NADIA (substitueix a MIVION - Ràdio Sarajevo) (nova finestra)
Data: 15 d'octubre de 2022
Hora: 20 h
Duració aprox.:1 hora 20 minuts
Tipus d'entrada: Pagament
Preu: 20 €
Lloc: Teatre Joventut(Teatre Joventut)
C. Joventut 10  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

MALAURADAMENT, L'ESPECTACLE MIVION (RÀDIO SARAJEVO) S'HA SUSPÈS A CAUSA D'UNA MALALTIA DEL PROTAGONISTA. AL SEU LLOC PROGRAMEM L'ESPECTACLE DE LA MATEIXA COMPANYIA "NADIA".

“Nadia” és la primera peça de la trilogia “Dona, Història, Identitat”, seguida per Claudia (2016) i “Raphäelle” (2018).

Què és "Nadia"? Supervivència - Recerca de la identitat - Contrast entre cultures - Esperança en el futur. "Nadia" és un documental escènic sobre la experiència vital de Nadia Ghulam.

Nadia, és la història real i en primera persona d’una jove afganesa a la recerca de la llibertat.

La Nadia va néixer a Kabul. Quan tenia 8 anys, durant la guerra civil posterior a la retirada soviètica, va patir greus ferides a causa d’un bombardeig. La perseverança de la seva mare li va salvar la vida. Instaurat el règim dels talibans i amb greus seqüeles físiques, va haver de fer-se passar per un noi, per mantenir la seva família. Aquesta increïble representació va durar gairebé deu anys. El 2006, gràcies a la feina d’una ONG, Nadia viatja a Barcelona, ja com a dona. Aquí estudia cooperació, ha recuperat la seva vida i està implicada en tot tipus d’activitats dedicades a divulgar la cultura afganesa i la situació de les dones al seu país: un documental televisiu, diversos llibres i, ara, aquesta peça teatral en la que la pròpia Nadia, utilitzant imatges reals i material documental, transmet la seva experiència i mira cap al futur. Nadia parla de la Nadia, però també de nosaltres, de les nostres creences, de la informació, l’amistat, l’educació i la llibertat. Nadia és un diàleg entre cultures.

Creació i interpretació: Carles Fernàndez Giua, Nadia Ghulam i Eugenio Szwarcer

Direcció: Carlos Fernández Giua

Espectacle en català
Durada: 80 min

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400