Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Sessions informatives del Pas de l'Escola bressol a P3

del 23 al 24 de febrer
Hora: Dimecres, de 18'30h a 20h
Organitzadors: 
Secció d'Escoles Municipals
Àrea d'Educació, Innovació i Cultura
Lloc: En format virtual

L'Àrea d'Educació, Innovació i Cultura ofereix les jornades “Pas a P3”, per informar i orientar les famílies en el procés de preinscripció i matrícula dels infants que el curs 2021-2022 iniciaran una nota etapa educativa a P3.

Ahir dilluns, 22 es va fer la primera sessió, i us recordem que encara hi ha la possibilitat de connectar-vos a la segona sessió que es farà demà, dimecres, 24 de febrer.


Aquesta sessió serà a càrrec d'un tècnic de la Secció d’Escoles Municipals de l’Àrea d’Educació, Innovació i Cultura de l’Ajuntament de L’Hospitalet oferirà aquestes xerrades que, a causa de la situació sanitària, es faran en línia i sense inscripció prèvia.

Durant aquestes trobades informatives, les famílies poden plantejar dubtes i preguntes a temps real a través del xat de la plataforma virtual. Per tal de preservar la privacitat i l’ordre durant la jornada, les imatges i les veus de les famílies no seran compartides.

Segona sessió:

  • Dimecres, 24 de febrer, de 18.30 h a 20 h

Us podreu connectar en el següent enllaç: Sessió 24 de febrer

Les famílies que,  tot i estar  interessades a participar a les jornades informatives, no puguin assistir a les sessions, les podran visualitzar posteriorment en aquest mateix apartat del web de l'Ajuntament: www.l-h.cat/educacio. 

Més informació: Pas a P3

Podeu consultar la Guia de Centres Educatius de L'Hospitalet pel curs 2021-2022: Guia

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400