Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Masterclass del violoncel·lista Mike Block

cartellVeure imatge de Masterclass del violoncel·lista Mike Block (nova finestra)
Data: 9 de juny de 2022
Hora: 17.30 h
Tipus d'entrada: Inscripció prèvia

El dia 9 de juny s'organitza una nova masterclass del cicle Entre les Cordes. En aquest cas visitarà l'EMMCA Mike Block, violoncel·lista reconegut internacionalment, professor de Berklee College Of Music i del New England Conservatory Of Music. Es farà una masterclass de violoncel modern, oberta a alumnat de l'EMMCA i a alumnat extern. També farà classe magistral amb l'alumnat de The Django Orchestra Academy.

És imprescindible confirmar assistència en aquest enllaç: Masterclass Mike Block

Enllaç a la web de l'àmbit de jazz manouche.

Mike Block compagina dins el món de la música diferents facetes tals com la de violoncel·lista, cantant, compositor i pedagog. Apassionat per la col·laboració intercultural a través de la música, Mike es compromet a inspirar persones i connectar comunitats. Aclamat pel New York Times per la seva "interpretació en solitari de tons rics i vitals", i per Salt Lake City Desert News com "un veritable artista... un espectacle per contemplar", Mike Block "és un dels músics més valents i intrigants a l'escena de la fusió nord-americana", (Gramòfon).

Les actuacions de Mike ofereixen una rica barreja de repertori clàssic, música popular, composicions originals i cançons. Des de 2005, Mike forma part del Yo-Yo Ma's Silk Road Ensemble, amb el qual ha estat present tant com a violoncel com a vocalista, va contribuir amb arranjaments i composicions i va guanyar un premi Grammy el 2017 pel seu àlbum Sing Me Home.

Com a innovador, Mike es troba entre la primera onada de violoncelistes que va adoptar una corretja per mantenir-se dret i moure's mentre toca, utilitzant el seu disseny patentat The Block Strap. Mike va ser el primer violoncel·lista de peu que va actuar al Carnegie Hall, que el New York Times va caracteritzar com "sense alè... meitat ball, meitat atreviment". El 2020, Mike va fundar Play For The Vote, que organitza actuacions musicals als centres de votació de tot el país el dia de les eleccions, amb l'objectiu d'augmentar la participació dels votants proporcionant una experiència de votació més positiva.

Com a educador, Mike és un apassionat de la creativitat i la col·laboració entre intèrprets de totes les edats i és el director fundador del Silkroad's Global Musician Workshop i el Mike Block String Camp, i és professor del Berklee College of Music i del New England Conservatory of Music

#EMMCACentreArts #LHospitalet
 

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400