Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

El abrazo del tiempo

Veure imatge de El abrazo del tiempo (nova finestra)
Data: 20 d'octubre de 2023
Hora: 20:00h
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: Auditori Barradas(Auditori Barradas)
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

A L'AUDITORI BARRADAS

Amb motiu de la representació de l’espectacle ELEKTRA.25 de la Companyia ATALAYA el dissabte dia 21, es projectarà la pel·lícula/documental "El abrazo del tiempo", que repassa la trajectòria de la companyia al llarg dels seus 40 anys d’història.

La projecció serà a l’AUDITORI BARRADAS i comptarem amb la presència del director Ricardo Iniesta i altres membres de la companyia amb els que tindrem un col·loqui posterior.

Atalaya compleix aquest 2023 els seus 40 anys de trajectòria. Quatre dècades buscant utopies: 2.500 funcions a més de 600 ciutats de tot el mon; 43 països de tots els continents. Lluny d’estar al zenit del seu periple, Atalaya es troba en el moment de màxim creixement. La companyia compta amb actors formats durant 5 dècades diferents en tallers i laboratoris de TNT. Tretze personalitats del teatre còmplices de la companyia, actors, actrius i el seu director i fundador que conformen aquest grup amb un llenguatge propi i reconeixible per qualsevol amant del teatre. Tots ells aporten la seva pròpia visió sobre la trajectòria de la companyia, alhora que es presenten més d’un centenar de testimonis visuals i sonors.

Atalaya/TNT, és molt més que una companyia teatral. Des de la seva creació al 1983 a Sevilla, el seu creador Ricardo Iniesta, i la resta dels membres han generat un espai únic de d’exhibició, producció, formació i reflexió teatral obtenint com a resultat el premi Nacional de Teatre del 2008 i diferents reconeixements internacionals.

Aquesta pel·lícula, no només recull la seva historia, sinó que també mostra a través del seu treball la vida i la força d’aquest singular grup de creadors sevillans.

40 anys de trajectòria de companyia de teatre ATALAYA
EL ABRAZO DEL TIEMPO

Direcció: Ricardo Iniesta, Félix Vázquez |
Guió: Félix Vázquez
Fotografia: Ricardo Iniesta
Muntatge: Félix Vázquez i Paula Barros
Música: Luis Navarro
So: Félix Vázquez i Julieta García
Direcció artística: Ricardo Iniesta
Producció: TNT

Intèrprets:
Aurora Casado, Marga Reyes, Manuel Asensio, Jerónimo Arenal, Joaquín Galán, Carmen Gallardo, Lidia Mauduit, Silvia Garzón, Maria Sanz, Raúl Vera, Sario Téllez, Ricardo Iniesta
I altres actors i actrius dels 40 anys de trajectòria de Atalaya.

España | 2022 | 85 min. V.O. espanyol

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400