Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Vicens Vacca. Fora de cap lloc

Últims dies: exposició fins al 9 de gener
Veure imatge de Vicens Vacca. Fora de cap lloc (nova finestra)
del 15 de setembre de 2021 al 9 de gener de 2022
Tipus d'entrada: Lliure
Organitzadors: 
Centre d'Art Tecla Sala
Lloc: Centre d'Art Tecla Sala(Centre d'Art Tecla Sala)
AV Josep Tarradellas i Joan 44  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

Descendent d’una família de músics de jazz, Vacca opta per l’art contemporani i se salta, així, la tradició familiar, tot ubicant el seu treball entre la destresa i el desastre. En l’obra de Vacca el so mai és un complement addicional, sinó un element corpori amb qualitats plàstiques, materialitzant-lo en l’espai com un objecte escultòric.

L’exposició abasta més de 35 anys de la trajectòria de l’artista, començada a mitjans dels anys vuitanta, que ha experimentat amb la incidència del so en el mitjà artístic. S’hi inclouen produccions com Literatura universal (1986), una acció amb el premsatge i cisallament d’un automòbil ple de llibres; l’obra sonora Història de la música (1996); Zero còpia (2014-2016), en què es qüestiona l’autoria de l’obra d’art, o Zen (2016-2018) i Grand Hall Lament (2013), dues apps sonores per a telèfons mòbils, entre d’altres.

Els treballs de Vicens Vacca s’han pogut veure al Museo Patio Herreriano de Valladolid, a la galeria Play i l’espai Errant Sound de Berlín, a La Virreina Centre de la Imatge, el Museu Picasso i l’Arts Santa Mònica de Barcelona, i a l’Espai d’Art Contemporani de Castelló, entre d’altres.

#vicensvacca #expoteclasala

 

Activitats relacionades:

Performance "No Dance", en col·laboració amb l'Escola Municipal de Música-Centre de les Arts - EMMCA.

”No Dance”  una acció sonora de Vicens Vacca activada en aquesta ocasió pel bateria Feliu Ribera i alumnes de l'Escola Municipal de Música-Centre de les Arts - EMMCA. A partir de paranys sonors i rítmics intencionats, els intèrprets es trobaran “fora de cap lloc”, una situació a la que caldrà sobreposar-se amb molta creativitat.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400