Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Enric Maurí. Tik Tak. L’impacte de l’economia global en els cossos

Observatori Tecla Sala
Veure imatge de Enric Maurí. Tik Tak. L’impacte de l’economia global en els cossos (nova finestra)
del 30 de març al 9 de juliol
Tipus d'entrada: Lliure
Preu: Gratuït
Organitzadors: 
Centre d'Art Tecla Sala
Lloc: Centre d'Art Tecla Sala(Centre d'Art Tecla Sala)
AV Josep Tarradellas i Joan 44  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

Enric Maurí (Alfou, Cardedeu, 1957) practica un accionisme alliberador que combina la instal·lació amb la performance per donar resposta a múltiples disfuncions del dia a dia de la societat.

Els seus escenaris multidisciplinaris absorbeixen les fragilitats de l’individu “especulat” en l’actual era de dirigisme consumista i, alhora, d’exclusions i residus amb què el desbocat capitalisme mundial estressa sense límit el procés vital de les persones i del planeta.

L’artista s’infiltra en problemàtiques enquistades com l’obsolescència tecnològica, els precaris campaments urbans o el control estètic dels cossos a internet, en un intent d’activar íntimes rebel·lions enfront dels desorientadors poders econòmics que dominen la present etapa de la història humana.

  • Comissariat: Teresa Blanch
  • Inauguració i performance "Desastre": dijous 30 de març de 2023, a les 19 h
  • Exposició fins al 9 de juliol de 2023

ACTIVITATS ASSOCIADES

Dijous 30 de març, a les 19 h
Performance «Desastre», Enric Maurí, 2023

Coincidint amb el dia de la inauguració, l’artista oferirà la performance “Desastre”. Aquesta acció, que es presenta per primera vegada al Centre d’Art Tecla Sala, consisteix a fer caure una de les torres de materials acumulats, procedents de deixalleries, per fer-nos prendre consciència de la barbaritat que representa la roda de desús i recanvi constant a la que contribuïm, o ens veiem obligats a contribuir.

-
Observatori Tecla Sala vol afavorir la prospecció d’artistes en actiu del nostre país que, per la generació a la qual pertanyen o per la conjuntura del sistema de l’art, són presoners d’una invisibilitat manifesta. És una iniciativa que neix amb la idea de donar suport a aquests creadors i divulgar els seus treballs més recents.


Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400