Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Hora del conte: La revolució Shiwa, a càrrec de Noemí Font

Data: 26 de març de 2022
Hora: 11h.
Duració aprox.:50 minuts
Tipus d'entrada: Inscripció prèvia
Preu: Gratuït
Lloc: Biblioteca Josep Janés(Biblioteca Josep Janés)
C. Doctor Martí i Julià 33  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

La revolució Shiwa explica la història de la Joana, una nena de 5 anys amb mobilitat reduïda. El llibre no pretén explicar la malaltia o la discapacitat, sinó presentar una història d’aventures en l’entorn hospitalari, amb uns protagonistes amb característiques especials que, lluny d’adoptar una actitud de desànim, fan front a la vida amb molta empenta.

Noemí Font és l’autora d’aquest conte i Jorgina Juvé s’ha encarregat de les il·lustracions. La Noemí és mestre de música a Barcelona i mare d’una nena diagnosticada amb espina bífida. La idea d’escriure aquest llibre li va sorgir quan va comprovar que hi ha molt pocs llibres infantils amb protagonistes amb cadira de rodes i va decidir escriure ella un conte d’aventures amb una protagonista inspirada en la seva filla. 

L’autora donarà els beneficis per drets d’autoria al Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR), a un programa transversal de recerca (PTR) sobre espina bífida per nadons i nens del grup de recerca de Medicina Materna i Fetal.

Activitat adreçada a infants a partir de 4 anys i les seves famílies.

Activitat gratuïta amb inscripció que serà confirmada des de la biblioteca.

És necessari que o bé el fill/a o bé algun dels pares tinguin carnet de biblioteca (es recomana que sigui del fill/a). En cas que no en tingueu podeu trucar o passar per la biblioteca.

Per a qualsevol consulta podeu trucar al 93 403 29 35.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400