Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Agenda
Compartir:
 • Facebook
 • Twiter

Curs de Desenvolupament d'Apps a Android (Online)

Programa cofinançat pel Fons Social Europeu, Ministerio de Industria, Comercio y Turismo i l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat
Veure imatge de Curs de Desenvolupament d'Apps a Android (Online) (nova finestra)
Data: del 2 de novembre de 2022 al 13 de gener de 2023
Organitzadors: 
Torre Barrina. Experiències d'Innovació social.

https://www.eoi.es/es

CURS DE DESENVOLUPAMENT D'APPS A ANDROID (PRESÈNCIA VIRTUAL ONLINE)

L'objectiu general d'aquest curs és la formació dels alumnes a la programació en Java i sobre Android, tecnologies clau al mercat. Per això s'analitzarà tant la part de fonaments de programació en Java, juntament amb el coneixement de tot allò relacionat amb la programació orientada a objectes i J2EE, per posteriorment desenvolupar sobre Android, estudiant el seu SDK.

Els objectius específics d'aquest programa són els següents:

 • Formar una sèrie d'especialistes per tal d'aconseguir integrar totes les capacitats relatives al món Java i Android al teixit empresarial de la província de L'Hospitalet.
 • Proporcionar una formació especialitzada, molt aplicada a la realitat de les empreses, i amb un plantejament que faciliti la participació de personal de les pròpies empreses, per incorporar-se aportant valor a la indústria del desenvolupament.
 • Potenciar el desenvolupament de noves aplicacions, models de negoci i línies d'activitat al teixit empresarial de la província de L’Hospitalet.
 • Facilitar que les empreses que demanen professionals puguin cobrir aquests llocs de treball amb personal especialitzat.
 • Visualitzar aquesta tecnologia a la província de L’Hospitalet i afavorir la creació d’ocupació en aquesta.

El programa, amb marcat de caràcter pràctic, dotarà els participants de les eines metodològiques i els recursos pràctics necessaris per capacitar-los com a autèntics programadors a Java i Android capaços de desenvolupar tot tipus d'aplicacions multisectorials.

Per això s'ha dividit el programa en dues parts: una primera part de desenvolupament de programació a Java amb coneixements de bases de dades i tecnologies J2EE, i una segona part de programació a Android amb les llibreries bàsiques per al seu ús.

Aquest programa és completament gratuït i es desenvolupa gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de L’Hospitalet del Llobregat i la EOI (Escuela de Organización Industrial). Aquest programa és gratuït gràcies al finançament del Fons Social Europeu al Marc del projecte Ocupació Jove – POEJ.

Sessions:

 • Duració del curs: de novembre a gener
 • Horari: de dilluns a divendres 
 • Duració: 300 hores + 3 de mentoria
 • Requisits: Joves entre 16 i 29 anys, en situació de desocupació i inscrits al Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Preferentment ubicats a L'Hospitalet de Llobregat

Més informació

Inscripcions

Altres cursos

Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400