Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Jazz & Film Sessions

La fusió del cinema i el millor jazz en directe
del 16 al 18 de setembre
Lloc: Cinema Filmax Gran Via(Cinema Filmax Gran Via)
AV Granvia de l'Hospitalet 75  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

Cinemes Filmax Gran Via presenten les Jazz & Film Sessions, una nova iniciativa que pretén retre tribut a la màgia del cinema amb el millor jazz, font d’inspiració d’algunes de les millors pel·lícules.

Programació:
Dijous, 16 de setembre
19 h. Projecció de Cabaret, de Bob Fosse
22 h. Actuació de Laura Simó i Francesc Capella Trio. Laura Simó i Francesc Capell han col·laborat al llarg dels anys en diverses ocasions, ja sigui en grups aliens o en els que ha format ells mateixos. Presenten l’espectacle My Favourite Things, dedicat a la música del cinema americà, amb temes emblemàtics dels anys 30 als 80

Divendres, 17 de setembre
19 h. Projecció de Ray, de Taylor Hackford
22.30 h. Actuació d’Ignasi Zamora Blues Reunion. Reunió de quatre dels músics més sol·licitats del panorama nacional al voltant d’una proposta de blues liderada per Ignasi Zamora. La banda revisa temes clàssics de blues d’artistes com Robert Johnson, B B King, T. Bone Walker, Muddy Waters o Lowell Fulson, entre altres. Amb composicions pròpies i arranjaments genuïns de la banda d’altres gèneres filtrats cap al blues de compositors com Bill Withers, Tom Waits, John Lennon, Steve Winwood, James Taylor i altres.

Dissabte, 18 de setembre
11 h. EMMCA sessions
19  h. Projecció de Bird, de Clint Eastwood
22.30 h. Actuació de Gorka Benítez Trio. El saxo tenor Gorka Benítez és el millor narrador d'històries del panorama jazzístic del país i una de les veus més personals i sòlides en l'àmbit internacional. Tenaç, inquiet i valent, presenta el directe El millor de Gorka Benítez, una selecció dels temes més representatius del trio format pel guitarrista Dani Pérez i el bateria David Xirgu. Després de molts anys compartint total llibertat quan toquen, han escollit el repertori que defineix "el so del trio", sense deixar-se influir pel sentimentalisme de tanta música i moments viscuts.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400