Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Coeducació: una perspectiva de gènere a l’aula i a  casa.

Taller promogut per la Xarxa de Criança i Educació 0-6 del Districte Santa Eulàlia-Gran Via Sud
del 25 de febrer al 18 de març
Hora: dijous, de 18h a 19'30h
Organitzadors: Xarxa 0-6 del Districte Santa Eulàlia-Gran Via Sud
Lloc: Les sessions seran online

"Coeducació: una perspectiva de gèneres a l’aula i a casa" és el taller que promou la Xarxa de Criança i Educació 0-6 del Districte Santa Eulàlia-Gran Via Sud. Aquesta proposta ha sorgit dels interessos i neguits que han expressat les mateixes famílies del districte que tenen infants entre els 0-6 anys.

El tallers es realitzarà durant quatre sessions, una per setmana, d’una durada d’1h 30’, els dijous de 18h a 19:30h.

Cadascuna d’aquestes sessions es planteja amb una qüestió inicial, el primer taller serà el proper dijous,  25 de febrer del 2021, que abordarà la temàtica: “Ser nena i nen vol dir el mateix?.  

Temàtica Sessió
Ser nena i nen vol dir el mateix? 25 de febrer
Les nenes i els nens les mateixes joguines, jocs i contes infantils?   4 de març
A l’escola s’educa igual a nenes i a nens? 11 de març
La coeducació a casa, com la podem incorporar? Com podem incorporar nous imaginaris? 18 de març

El taller “Coeducació: una perspectiva de gènere a l’aula i a casa” serà a càrrec de l’Ana Tutzó, tècnica i consultora en gènere, gestora cultural, Graduada en Art i Disseny per la UAB i Postgrau Gènere i Igualtat per la UAB.

L’Ana Tutzó és la impulsora del projecte “Biblioteca i Gènere – Anàlisis amb perspectiva de gènere de les biblioteques infantils”, i del projecte “Juguem en Igualtat per eradicar el sexisme al joc i les joguines infantils”.

Per fer es inscripcions cal omplir el formulari que hi ha al Cartell adjunt, ens posarem en contacte amb vosaltres per a confirmar la vostra participació.

Des de la Xarxa de Criança i Educació col·laborem amb els serveis professionals i entitats ciutadanes dels diferents sectors del districte, per acompanyar i donar suport a les famílies en la tasca de la criança i educació, perquè els infants despleguin al màxim les seves potencialitats i siguin persones autònomes, solidàries i felices.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400