Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Històries de la fotografia (en línia)

del 3 de febrer al 31 de març
Hora: de 19 a 21 h
Data inici inscripció: 21/01/2021
Data fi inscripció: 02/02/2021
Duració aprox.:18 hores
Tipus d'entrada: Inscripció prèvia
Organitzadors: 
Centre Cultural Sant Josep
Punts d'inscripció/venda: Centre Cultural Sant Josep
Lloc: Centre Cultural Sant Josep(Centre Cultural Sant Josep)
AV Isabel la Catòlica 32  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

Professor: Enric Montes

Curs teòric adreçat a tothom que vulgui tenir un coneixement bàsic de com ha evolucionat la producció d'imatges fotogràfiques al llarg de la història fins als nostres dies. Repassarem d'una manera amena i divertida els moments clau, les anècdotes, els autors i autores més destacats i els corrents artístics que s'han succeït de la mà de les evolucions tècniques, socials i polítiques, així com la relació de la fotografia amb altres disciplines com la pintura i el cinema.

Revisarem els orígens, l'aparició de la pel·lícula fotogràfica, la bogeria de les avantguardes, l'època d'entreguerres, l'humanisme dels anys 50, l'explosió conceptual dels 70, ... mitjançant el visionat i els comentaris d'una gran quantitat de bones imatges, moltes d'elles icòniques, que formen part de l'imaginari col·lectiu universal, i que pertanyen als gèneres clàssics de la fotografia com el paisatge, el retrat, el bodegó i el reportatge.

Sovint, per entendre el present cal donar una ullada al passat, i aquest taller vol ser una eina per descobrir noves possibilitats creatives, tenir una més gran comprensió de certes creacions artístiques contemporànies i millorar les imatges que tots nosaltres fem cada dia en l'actualitat.

Aquest curs es farà íntegrament de forma telemàtica a través de la plataforma Zoom. Abans del començament del curs us informarem de com connectar-vos.

Inscripcions al Centre Cultural Sant Josep i a la web https://ccsantjosep.l-h.cat a partir del 21 de gener a les 16 h

Places completes. Inscripció a llista d'espera

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400