Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Bibliojardí de Sant Jordi: "A quant va la mel?", amb La Tresca i la Verdesca

Diada de Sant Jordi
Veure imatge de Bibliojardí de Sant Jordi: "A quant va la mel?", amb La Tresca i la Verdesca (nova finestra)
Data: 23 d'abril de 2023
Hora: 11:30h
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: Biblioteca Can Sumarro(Biblioteca Can Sumarro)
C. Riera de l'Escorxador 2  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

La Tresca ha inventat jocs i cançons, ha remenat el llegat tradicional de la nostra i d’altres cultures i de tot plegat en surt A quant va la mel? Un espectacle participatiu de jocs i música en directe adreçat a tots els públics. Estrenat el 2002 a la Fira del Joc i la Joguina diferent a Tona.

L’espectacle A quant va la mel? suposa una nova forma d’entendre el joc com a eina d’animació. Els jocs que formen el repertori han estat seleccionats per la seva vinculació directa amb la tradició, ja sigui amb l’estructura de les cançons o amb l’ús de determinats elements, i per fer que el públic ocupi tot l’espai creant grups espontanis de jugadors de totes les edats.

La comunicació entre els participants, el record de diferents formes de jugar i la sorpresa són presents al llarg de tot l’espectacle ja que els diàlegs, les cançons o els objectes que omplen la plaça són el fil conductor dels diferents jocs.

I, al sortir de l’espectacle, qui ha jugat marxa ple de jocs i melodies tradicionals, i amb la mirada de qui reconeix en cada lloc i en cada objecte una nova oportunitat de jugar.

Als jardins de la biblioteca!

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400