Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

JORNADES DE PORTES OBERTES ALS CENTRES EDUCATIUS DE L'HOSPITALET

Les famílies podran visitar els centres, de manera presencial o virtual, abans de la preinscripció
del 22 de febrer al 14 de març
Organitzadors: 

Cada centre educatiu de L'Hospitalet

Lloc: 

A cada centre educatiu de L'Hospitalet

Els centres educatius de L’Hospitalet estan organitzant les Jornades de Portes Obertes que es fan abans del procés de preinscripció del proper curs 2021-2022.


En un moment tant important, com és el fet d’escollir el centre educatiu pels vostres fills i/o filles, recomanem a les famílies visitar els centres educatius durant les Jornades de Portes Obertes per conèixer els centres, el projecte educatiu de cada centre, és un bona oportunitat per conèixer les instal·lacions i equipaments, els programes educatius que impulsa cada centre, així com també quines metodologies d’aprenentatge estan portant a terme.


Durant aquestes trobades també és important que us pugueu interessar per la participació de les famílies en la comunitat educativa de cada centre, informant-se del funcionament de l’associació de mares i pares, o famílies, de la participació en el consell escolar de centre, quines activitats complementàries s’ofereixen als centres.


Aquest any degut a la situació provocada per la Covid-19, els centres educatius, d’acord amb les instruccions del Departament d’Educació, han organitzat Jornades de Portes Obertes, tant en format presencial, com en formats virtuals, per facilitar que les famílies puguin conèixer els centres educatius amb totes les mesures de prevenció i seguretat.


En els documents adjunts trobareu la informació de les Jornades de Portes Obertes que han organitzat cada centre educatiu.


Podeu consultar la Guia de Centres Educatius que cada any edita l’Ajuntament amb informació de cada centre: Guia
 

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400