Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

OUT·SIDE’21: UNA

6a edició del cicle de músiques inusuals als centres d’art contemporani

Veure imatge de OUT·SIDE’21: UNA (nova finestra)
Data: del 22 d'octubre al 6 de novembre
Duració aprox.:50 minuts
Tipus d'entrada: Lliure
DiaHoraDuracióPreu
22/10/202120:001 h
06/11/202119:0050 min

Organitzadors: 
Centre d'Art Tecla Sala
Lloc: Centre d'Art Tecla Sala(Centre d'Art Tecla Sala)
AV Josep Tarradellas i Joan 44  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

Trilogie für zwei Flügel, amb Syntagma Piano Duo i Phonos
22.10.2021, a les 20 h (durada: 50')

Trilogie für zwei Flügel, és una obra de la compositora alemanya Brigitta Muntendorf, guanyadora del premi Ernst von Siemens Composition l’any 2014. Es tracta d’un ambiciós cicle de 50 minuts per a dos pianos, electrònica en viu i cinta, format per les peces Key of presence, Kreis Increase i Key of absence. El concert serà a càrrec de Syntagma Piano Duo en col·laboració amb Ángel Faraldo, de la Fundació Phonos.

  • Syntagma Piano Duo és una agrupació de música contemporània formada per Carolina Santiago Martínez i Francisco Martí Hernández. El seu perfil artístic està orientat a la divulgació i la interpretació de música de nova creació experimental i propostes interpretatives no convencionals.
  • Ángel Faraldo és creador de música experimental i director artístic de la Fundació Phonos. La seva obra es centra en l’exploració sistemàtica de processos que maximitzen recursos mínims, tot desenvolupant una perspectiva crítica i ecològica de la música electrònica en viu.

L4DL4, amb Lluïsa Espigolé (estrena)
06.11.2021, a les 19 h (durada: 1 h)

La pianista catalana Lluïsa Espigolé és una de les intèrprets de música de nova creació més reconegudes a l’estat espanyol. L4DL4 és una obra de 60 minuts de durada creada pel compositor valencià Pablo Carrascosa i el resultat d’una fructífera i llarga col·laboració entre ambdós artistes.

  • Lluïsa Espigolé s’especialitza en el repertori contemporani per a piano. La seva activitat està centrada en la interpretació i en estrenes d’obres de nova creació com a solista, en música de cambra, ensembles, així com projectes interdisciplinaris i d’improvisació lliure. 
  • Pablo Carrascosa ha esdevingut un dels compositors més actius de Catalunya i amb més projecció de futur. És col·laborador habitual en projectes de dansa contemporània i director artístic de la ensemble Crossing Lines. La seva música tracta del silenci, de l’objecte sonor i de l’espai però també de la relació entre la música considerada de culte i la popular.

Entrada lliure per a tots els espectacles.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400