Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Art Nou, la cita amb l’art emergent

del 22 de juny al 10 de setembre
Lloc: 

Galeries L'H

Del 22 de juny al 10 de setembre se celebra la desena edició d’Art Nou, l’esdeveniment organitzat per l’associació de galeries Art Barcelona per donar veu a joves artistes i impulsar la creació emergent. Participen més d’una trentena d’exposicions i prop de 80 artistes, amb activitats paral·leles en diferents formats, tallers o visites guiades per convertir Barcelona i L’Hospitalet en l’epicentre de l’art jove.

Participen galeries i col·lectius vinculats amb el Districte Cultural: 17m2/ethall, Ana Mas Projects, Dràcul·la, Isaac Peral 7, 2a planta, Nogueras Blanchard i Tangent Projects.

17m2/ethall proposa l’exposició Dust, de Duncan Gibbs, la pols com petites col·leccions infinitesimals.

Per a la mostra individual ‘A Great Purchase’ [Una gran compra] a Ana Mas Projects, Willem de Haan (Països Baixos, 1996) replica els interiors de diverses cases de col·leccionistes anònims.

Les peces que Natalia Domínguez presenta a Dràcul·la analitzen diferents remats decoratius arquitectònics els quals desvincula dels seus entorns per relacionar-los entre ells en una saturació simbòlica que corona, en aquest cas, un paisatge expositiu.

A Isaac Peral 7, 2a planta, la idea principal darrere de Gracias por su visita és crear i oferir una plataforma en la qual es puguin establir diàlegs i transferències horitzontals.

Nogueras Blanchard acull a Ikram Bouloum en el projecte Ha-bb5. Un EP que uneix dues performances d’Ikram Bouloum; una presentada al març del 2020 al Mutek Festival de Barcelona, i l’altra al juny del 2020 al cicle “Distàncies a fi de mes” al MACBA.

A Tangent Projects trobem a Beatrice Simonicini Amado amb Somos Constructos. Un projecte que neix gràcies al fort vincle amb l’assaig filosòfic/crític/polític. La informació adquirida al llarg de molt temps es concentra en una instal·lació que combina elements escultòrics i pictòrics connectats mitjançant un conjunt de teixits d’aspecte divers.
 

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400