Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

EXPOSICIÓ ANTONI MONRÓS i VALLS

100 anys d'un artista
Veure imatge de EXPOSICIÓ ANTONI MONRÓS i VALLS (nova finestra)
Data: del 6 de juny al 14 de juliol
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: Auditori Barradas(Auditori Barradas)
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

EXPOSICIÓ ANTONI MONRÓS i VALLS
100 anys d'un artista

Inauguració: divendres, 7 de juny a les 19 h.

L'Antoni va néixer el 8 de juny de 1924 al número 14 del carrer del Xipreret. El seu final de vida va arribar el 6 de març del 2000, quan el seu cor es va aturar. En aquests 75 anys va poder gaudir, emprendre i desenvolupar la seva part més creativa i ho faria en diferents vessants, principalment en la pintura, la seva afició més desconeguda, i més endavant en la fotografia, art que inicià com a afeccionat i que acabarà esdevenint la seva feina.

És per això que, en aquesta exposició, volem retre-li homenatge i alhora mostrar els tres aspectes que identifiquen millor la persona que va ser: el pintor, el fotògraf i l'emprenedor.

Com a pintor, que de ben jove s'interessà pel dibuix i la pintura, per la que es formà i acabà realitzant diverses exposicions individuals i col·lectives. Com a fotògraf s'inicià a través d'alguns amics, de manera autodidacta i assistint a diversos cursets i seminaris, on en va millorar la tècnica. Tanta va ser la seva passió per la fotografia i, sobretot, el laboratori, on en gaudia plenament, que s'embarcà en muntar un laboratori fotogràfic, esdevenint un autèntic emprenedor a inicis dels anys 50. L'any 1954 inaugurà una petita tenda que, amb el temps, esdevindria una gran botiga de material fotogràfic.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400