Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Andrea Leria. Narrativas tácitas

del 18 de febrer al 9 de maig
Lloc: Fundació Arranz-Bravo(Fundació Arranz-Bravo)
AV Josep Tarradellas i Joan 44  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

El treball artístic d‘Andrea Leria (Barcelona, 1980) és un viatge reminiscent i arqueològic cap a la seva memòria. Nascuda a Barcelona, avui artista resident a l’Edifici Freixas, la seva existència està marcada pel trasllat, quan tenia pocs anys de vida, a la ciutat de Santiago de Xile. Les impressions familiars i atmosfèriques d’infància, així com alguns viatges posteriors a la ciutat catalana, han condicionat la construcció de la seva identitat.

A Barcelona, hi tornà el 2014, per recuperar el contacte amb la seva àvia, Montserrat Borès, a qui va acompanyar fins el seu traspàs. Aquests moments d’intimitat amb Montserrat han sigut centrals per la consolidació del seu univers artístic. No només pel que va aprendre passat, sinó també per la troballa d’un arxiu ingent familiar, motor i verb de la seva obra, formada per cartes, postals, fotografies i diapositives familiars.

Per a la fundació Arranz-Bravo Leria ha configurat quatre moments d’activació del seu passat arxívístic: Lexic familiar, Archivum-selfies, Jardines de resistencia, Trazos Esquivos.

Horari: Dijous a dissabte: 17h a 20h. Diumenge: 11h-14h

Obertura exposició: Dijous 18 de febrer, a partir de les 17h (amb mesures de prevenció anti Covid)
 

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400