Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Concert de Las Migas

Presenten l'espectacle Empatia
Data: 3 de desembre de 2021
Hora: 20 h
Tipus d'entrada: Pagament
Preu: 15 €
Lloc: Auditori Barradas(Auditori Barradas)
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

Empatía és saber escoltar, és interpretar els senyals no verbals, és posar-se en la pell de l’altre, gairebé al principi de telepatia. Les cançons d’aquest nou espectacle s’han creat per aprofundir en aquest concepte, avui més que mai. Són composicions noves que fan olor de mar, de natura, de flamenc, de transgressió, de poesia de poble, de dones de tot el món, de la lluita per millorar les coses i canviar-les.

Las Migas presenten Empatía amb valentia i amb una posada a punt que posa a les quatre components en diferents situacions no sempre esperades. Després de l’intensíssim tour 2019 de Cuatro, i un començament en 2020 absolutament prometedor, han pogut respirar, reflexionar i mirar cap a dins per veure qui són realment elles, per mostrar aquest jo individual i aquest jo col·lectiu a través de la seva música, de les seves veus i instruments, a veu en crit.

Elles senten i toquen per a i des d’elles mateixes, però també per a la que està al seu costat o pels que estan lluny, mitjançant una connexió musical i emocional.

Roser Loscos: Violí i cors
Marta Robles: Composició i guitarra
Alicia Grillo: Guitarra i cors
Carolina Fernández «La Chispa»: Veu i ball

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400