Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Géographies intérieures

Rosa Atzur, Reme Domingo i Valle Aguilar
Veure imatge de Géographies intérieures (nova finestra)
Data: del 9 de gener al 5 de febrer
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: Auditori Barradas(Auditori Barradas)
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

Inauguració : Dimecres, 18 de gener a les 19 hores

Aquestes tres artistes són membres del col·lectiu TPK, Art i Pensament Contemporani, i les seves obres segueixen les línies de les temàtiques personals.


Rosa Atzur treballa el gravat monotip, la fotografia i l'oli sobre roba. El color i les textures li evoquen paisatges onírics, i s'inspira en allò que l'envolta, deixant-se portar per la intuïció fins a treure del seu interior obres amb vida pròpia.


Reme Domingo ha explorat diferents tipologies estètiques, com ara llibres d'artista, fotografia, gravat, telers de paper reciclat. Últimament està immersa en la investigació de les fibres vegetals (cànem, formio linter de cotó, morera etc.) de les que treu la polpa per fer el paper que utilitza com a matèria primera. La seva inspiració en aquesta mostra està basada en la cultura de l'Argar...encara que també sol treballar sobre les arrels i la memòria.


Valle Aguilar es considera una recol·lectora de matèries orgàniques i inorgàniques, i utilitza la fotografia per donar naixement a les seves obres, ja siguin com a llibres d'artista o monotips, i encaminats a l'ecologia i la natura. La frase de Joaquín Araújo “Més soroll fa un arbre quan cau que un bosc que creix” la té sempre present a l'hora de projectar els seus treballs.


El límit de la mirada d'aquestes tres artistes és una metàfora dels confins que contenen les Geografies Interiors.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400