Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Pel·lícula: La casa de Jack (The house that Jack built) de Lars Von Trier

del 26 al 27 d'octubre
Duració aprox.:2 hores 30 minuts
DiaHoraPreu
26/10/202117:005,1 €
26/10/202120:005,1 €
27/10/202117:005,1 €
27/10/202120:005,1 €

Organitzadors: 

Espai VO
www.espaivo.blogspot.com

Lloc: Cinema Filmax Gran Via(Cinema Filmax Gran Via)
AV Granvia de l'Hospitalet 75  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

VO en anglès amb subtítols en castellà.

Segueix els actes criminals de Jack al llarg de dotze anys, un periple en què aquest enginyer que somia amb ser arquitecte i crear la casa dels seus somnis, es passeja lliurement cometent els més esgarrifosos assassinats. Tot un recorregut banyat en sang que il·lustra les converses filosòfiques entre Jack i un misteriós home vell anomenat Verge que, amb la seva veu en off, exerceix de confessor de les atrocitats d’aquell individu que s’entesta en justificar els seus actes com a obres d’art a les quals admirar.
Estructurada en cinc capítols i un epíleg, la pel·lícula reflexiona sobre el que significa el procés de creació, alhora que revisita l’univers cinematogràfic de l’autor, incrustant a la pantalla fotogrames d’algunes de les seves pel·lícules, com Dogville o Nymphomaniac. I és que està clar que Jack actua com l’alter ego del realitzador, un paper del que s’apropia per donar via lliure a totes les seves frustracions i dimonis interiors.
Per a Jack els seus assassinats contenen una càrrega artística equiparable a la bellesa que amaguen els vitralls de les catedrals gòtiques. Així, en les dues hores i mitja que dura el metratge, l’autor mostra la relació existent entre art i violència a través de la desfilada de tota mena de representacions que transmeten bellesa i horror a parts iguals.

La Vanguardia

La casa de Jack (The house that Jack built) Dinamarca, 2018
director: Lars Von Trier
amb: Matt Dillon, Bruno Ganz, Uma Thurman, Siobhan Fallon Hogan, Sofie Gråbøl i Riley Keough

Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400