Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Lolo & Sosaku. Instal·lació d’escultures cinètiques “De la tierra”

Exposició de gran format, immersiva i creada específicament per a l’espai de l’antiga fàbrica La Veloç
Veure imatge de Lolo & Sosaku. Instal·lació d’escultures cinètiques “De la tierra” (nova finestra)
Data: del 22 d'octubre al 18 de desembre
Tipus d'entrada: Lliure

El duo d’artistes Lolo & Sosaku presenta “De la tierra”, una instal·lació cinètica de gran format, immersiva i site-specific per a l’espai industrial de La Veloç, una antiga fàbrica situada al carrer de la Riera dels Frares, 23.

La instal·lació, que ocupa una de les tres plantes de l’edifici, està formada per dotze escultures cinètiques d’acer de gran format i de forma romboidal, i per una suggeridora intervenció a l’espai mitjançant aigua i fum, elements que reconfiguren la relació entre l’home, l’objecte i la naturalesa.

“De la tierra”, organitzada per l’Ajuntament de L'Hospitalet, a iniciativa del Districte Cultural, és la continuació d'una instal·lació presentada a Xangai el 2017 que imagina i recrea un espai-temps en potència. “De la tierra” reconfigura les relacions entre humans, objectes i naturalesa, i apunta un pla de la realitat en el qual les màquines ja no estan al servei de l’home, sinó que coexisteixen en plena autonomia.

Horaris:
Dijous, divendres i dissabtes:  11 a 14 h i de 15 h a 19 h.
Diumenges: 11 a 18h

Activitats artístiques al voltant de la instal·lació:

19 de novembre, a les 15 h: A dolls, una performance a càrrec de Laia Estruch  en la qual analitzarà les possibilitats emotives de la veu i el cos.

26 de novembre, a les 17.45 h:  Roc Jiménez de Cisneros, integrant del grup de música per ordinador EVOL, oferirà l’activació Molts plecs: una invitació col·lectiva a experimentar el plec com a transformador de la realitat.

17 de desembre, a les 16.30 h: com a clausura de la instal·lació, Lolo & Sosaku oferiran un concert que explorarà l’estranya realitat latent en l’obra, i es presentarà el catàleg de la mostra, amb direcció artística de Lorena G. Ortiz i sota la direcció creativa de MAYBE

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400