Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Presentació llibre + disc

CARLOS CANO. VOCES PARA UNA  BIOGRAFÍA, DE OMAR JURADO I JUAN MIGUEL MORALES (llibre)
CARLOS CANO EN CLAVE DE JAZZ, DE GIULIA VALLE (disc)
portada llibreVeure imatge de Presentació llibre + disc (nova finestra)
Data: 14 d'abril de 2021
Hora: 19 h
Lloc: Auditori Barradas(Auditori Barradas)
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

*Entrada lliure, s'ha de reservar a l'enllaç "Comprar entrades"

El pròxim 14 d'abril tenim una cita al Barradas per a recordar al gran trobador andalús i universal Carlos Cano. Volem celebrar que enguany el nostre benvolgut cantautor hagués complert 75 anys i que, el desembre passat es van complir 20 anys de la seva mort. Per tant podem dir que el 2021 és L’any Carlos Cano, Un any per a recordar-lo i reivindicar-lo.

Ho farem presentant dos treballs que acaben de publicar-se: un llibre i un disc,  i estarem ben acompanyats d’un bon grapat d'amics i amigues.

“Carlos Cano. Veus per a una biografia” és un llibre signat pel periodista Omar Jurado i el fotògraf Juan Miguel Morales. En el mateix repassen la vida i l'obra, el pensament i l'essència de l'artista a partir d'una sèrie de testimoniatges i fotografies.

Al disc “Carlos Cano en clave de jazz” la compositora i contrabaixista Giulia Valle recrea algunes de les grans cançons del cantautor portant-les a llocs insospitats. Dos treballs imprescindibles per a conèixer i entendre avui a Carlos Cano.

En la nostra cita podrem veure en pantalla els vídeos d'algunes de les peces que s'inclouen en el disc; i parlarem de l'artista amb Pere Camps, director del BarnaSants, amb Marina Rossell, cantautora i amiga de Cano, una de les veus que apareixen en el llibre. També hi seran Daniel Sesé (músic, il·lustrador i dissenyador del llibre) Giulia Valle, responsable del disc, i amb els autors del llibre Omar Jurado i Juan Miguel Morales.

A més, tindrem per pantalla a Amaranta Cano, filla  de Carlos i directora de Carlos Cano Producciones i l'Associació Memòria Carlos Cano.

Amb la presència de:

Pere Camps - director del BarnaSants 
Marina Rossell - cantautora
Daniel Sesé - músic, il·lustrador i dissenyador del llibre
Giulia Valle - contrabaixista, arranjadora i responsable del disc
Omar Jurado - periodista i coautor del llibre
Juan Miguel Morales - fotògraf i coautor del llibre
Amaranta Cano - filla de Carlos Cano i responsable de Carlos Cano Producciones (online)

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400