Si no pots veure correctament aquest missatge, fes click aquí.
 
Núm. 379Temporada 2
Del 7 al 21 de setembre de 2023
Presentació de la nova temporada de música i escena

La nova temporada d’arts escèniques i música de L’Hospitalet es presentarà a l’Auditori Barradas el dijous 21 de setembre amb un acte públic amenitzat pel pianista Carlos Bianchini i el clown Arnau Lobo.

més informació
Auditori Barradas
Dijous, 21 de setembre
Preu: Lliure
Sabies que...
Tornem amb nova temporada!

Tornem de vacances amb les piles ben carregades! Per començar, ben aviat, presentarem la nova temporada de música i escena, descobrirem les propostes del Barcelona Gallery Weekend a la nostra ciutat i les noves exposicions del Museu de L'Hospitalet i el Centre d'Art Tecla Sala. Com sempre, tenim moltes propostes per viure la cultura a tocar de casa. Som-hi!

Teatre i dansa
Todo el tiempo del Mundo
Centre Cultural la Bòbila 
Del divendres 15 al diumenge 17 de setembre
Preu: Taquilla inversa

Què passaria si tothom oblida alguna cosa que va succeir realment? El temps i els records són el punt de partida d'aquest muntatge escrit per Pablo Messiez. És un text inspirat en la història del seu avi, amo d'una botiga de sabates, que cada dia escoltava amb atenció les fascinants històries de les seves clientes.

més informació
Concerts
BLUES X TU!! Aspectos de la vida de la mujer afroamericana según las cantantes de blues 1920-1940
Biblioteca Central Tecla Sala 
Dimecres, 13 de setembre
Preu: Lliure

L'experta en blues, Roser I. Valls farà un repàs des d'un prisma antropològic a les vides de les dones afroamericanes a partir de l'anàlisi de les lletres de les cantants de blues femenines. Acompanyada per Miriam Aparicio & Memi Sillah & Matías Míguez.

més informació
Al Sánchez & Jordi Arkano
Dissabte, 16 de setembre
Preu: Lliure

Comença la segona part de la temporada a la CDH amb dos cracks de la música. Gaudirem del millor rock d'avui i de sempre.

més informació
Exposicions
Miralls de l'ànima
Auditori Barradas 
Del dijous 7 al dissabte 30 de setembre
Preu: Lliure

Si la mirada és el mirall de l'ànima, tu, quina ànima mostres quan mires?

més informació
Abstract Paints / Pinturas Abstractas
Centre Cultural la Bòbila 
Del dimarts 5 al divendres 29 de setembre
Preu: Lliure

Murilo Sampaio (@murilosampaiopaint) és un artista amb síndrome de Down, amb dificultats de parla, lectura i escriptura. Des de l'any 2020, sota la pressió de la pandèmia, va començar a expressar-se a través de la pintura, amb habilitat, autonomia i creativitat. Ningú va haver d'ensenyar-li, és un artista autodidacte.

més informació
Alba Mayol. fontane
Centre d'Art Tecla Sala 
Del dijous 14 de setembre de 2023 al diumenge 7 de gener de 2024
Preu: Lliure

En el marc del cicle Districte Tecla Sala es presenta l’exposició fontane de l’artista Alba Mayol (Barcelona, 1979), una mostra que aborda la idea de la fragilitat dels cossos i dels volums ancestrals com a fonts generadores de matèria i sentit.

més informació
Imatges contra l'oblit. Memòria històrica palestina. Xerrada i visita guiada.
Museu de L'Hospitalet - Can Riera 
Dijous, 14 de setembre
Preu: Lliure

Xerrada a càrrec d'Ibrahim Beisani, representant de la comunitat palestina a Catalunya i visita guiada a càrrec d'Ester Pérez Berenguer, comissària de l'exposició.

Activitat en el marc de l'exposició "Imatges contra l'oblit. Memòria històrica palestina. Vivències de la Nakba a Catalunya".

més informació
Lletres
Exposició: La capsa de les bèsties.
Biblioteca Josep Janés 
Del divendres 8 al dissabte 23 de setembre
Preu: Lliure

La capsa de les bèsties  té com a objectiu donar a conèixer i apropar  els poemes de Josep Carner recollits dins del Bestiari. També permet gaudir de les composicions musicals originals de Joan Díaz i albirar les possibilitats sonores d'alguns instruments tradicionals. La capsa, amb forma de gall, és l’element expositiu de l’exhibició. Aquest artefacte convida al públic, a apropar-se i descobrir tots els secrets que engloba. 

més informació
Escena L'H
Ferran Exceso 

Ferran Exceso oferirà un show acústic de petit format que no deixarà indiferent. L'Oncle Jack. Dijous, 14 de setembre, a les 21 hores. Compra d'entrades. 

més informació

Richard Coleman a L'Oncle Jack

Músic, guitarrista i compositor argentí, Coleman és conegut per ser líder de les bandes Fricción i Los 7 Delfines i pel seu treball col·laborant amb Charly García, Soda Stereo o Gustavo Cerati. Ara visita L'Oncle Jack per fer un repàs a tots els seus grans èxits. Dissabte, 16 de setembre, a les 20.30 hores. 

més informació

Més propostes
Exposició “Vitralls Bonet,1923-2023. Cent anys al servei de la llum”

Can Trinxet acollirà aquesta exposició amb motiu del centenari de l’empresa hospitalenca. Del 13 de setembre fins al 25 d’octubre s’hi exposaran una col·lecció d’objectes seleccionats de la història del taller. Més informació.

Barcelona Gallery Weekend

L’Hospitalet se suma a la novena edició del Barcelona Gallery Weekend. Un certamen que posa de manifest les galeries d'art com a espais generadors de cultura i descobriment que permeten la trobada entre artistes, col·leccionistes, públic i institucions. Hi participen cinc galeries del Districte Cultural. Del 14 al 17 de setembre. Més informació.


 

Cursos i tallers
Taquilla inversa
Web recomanada
SERVEI DE CULTURA
Carrer de Girona, 10 2a. planta
08901 L'Hospitalet de Llobregat
butlleti.cultura@l-h.cat
Informació sobre protecció de dades personals