Si no pots veure correctament aquest missatge, fes click aquí.
 
Núm. 396Temporada 2
Del 30 de maig al 13 de juny 
Torna la Biblioteca Humana de L'Hospitalet
Llibres que canvien vides

Es tracta d’un espai segur on els lectors i lectores podran conversar amb els llibres humans en petits grups i escoltar experiències personals que els permetin ampliar horitzons i comprendre millor la diversitat humana.

Tindrà lloc el matí del dissabte 15 de juny de 2024 a la Biblioteca Central Tecla Sala i ja us podeu inscriure com lectores i lectors.

més informació
Biblioteca Central Tecla Sala
Dissabte, 15 de juny, 10 h
Preu: Lliure
Sabies que...
S’acosta un nou Summer a LH!

El mes de maig acaba i ja se sent l’ambient d’estiu. Per escalfar motors, el pròxim 12 de juny es presentarà la vuitena edició del Summer, el cicle d’activitats culturals d’estiu que arriba a tots els barris i que enguany tindrà lloc del 25 de juny al 20 de juliol. La presentació anirà a càrrec de Dani Flaco als jardins de Can Sumarro, a les 19.30 hores, on el cantautor interpretarà en acústic les cançons més conegudes del seu repertori. Som-hi!

Teatre i dansa
¿Quién es el asesino?
Teatre Joventut 
Dissabte, 8 de juny
Preu: 6 €

L'espectacle comença amb la senyoreta Alice Carrington, visiblement embarassada, esperant a l'altar juntament amb el seu pare i el capellà per contreure matrimoni amb Sir Òscar. De sobte, se sent un tret i Philip arriba a l'església per notificar que a l'Òscar l'acaben d'assassinar. A continuació, Sherlock Holmes es desplaça a la mansió de la família, on s'entrevistarà amb tots per resoldre el crim.

més informació
Voy a pasármelo bien
Teatre Joventut 
Diumenge, 9 de juny
Preu: 6 €

“Voy a pasármelo bien’’ és una història d’amor, amistat i segones oportunitats narrada en dues línies temporals i que té com a escenari la ciutat de Valladolid. David i Laila han acabat vuitè d’E.G.B i a més de compartir el seu gust per la música dels Hombres G, tots dos s’agraden molt.

més informació
Concerts
XerradaL'Hospitalet i el bluesper Joan Ventosa, Vicente Zumel i altres ponents
Biblioteca Central Tecla Sala 
Dimecres, 5 de juny, 19 h
Preu: Lliure

Tertúlies a càrrec d'especialistes del gènere tots els dimecres de juny a les 19h.

més informació
Concert GospeL'Hearts
Centre Cultural Sanfeliu 
Divendres, 7 de juny
Preu: Lliure

Gospel'Hearts és un cor gòspel amateur de la ciutat de L'Hospitalet. Des de fa 18 anys assagen i ofereixen concerts solidaris a ONG i associacions sense ànim de lucre. Veniu a gaudir del gospel! Espectacle per a tots els públics. Entrada lliure amb aforament limitat.

més informació
BEATBAND
Auditori Barradas 
Dissabte, 8 de juny
Preu: 10 €

L'agrupació musical BeatBand se sumen a Rockpelsxuklis en un concert solidari per l'AFANOC. Presenten un espectacle musical amb la col·laboració de Tito Calvo i Pol Calvo.

més informació
Stela Colective
Dissabte, 8 de juny
Preu: Lliure

Al mes de juny ens arriba la proposta musical de Stela Colective. Gent jove amb ganes de fer-ho bé.
 

més informació
Xerrada: El blues i els Rolling Stones, per Ramon Reventós
Biblioteca Central Tecla Sala 
Dimecres, 12 de juny
Preu: Lliure

Tertúlies a càrrec d'especialistes del gènere tots els dimecres de juny a les 19h.

més informació
Exposicions
Alfons Flores. L’escenari prodigiós
Centre d'Art Tecla Sala 
Del dijous 16 de maig al diumenge 3 de novembre
Preu: Lliure

L’escenografia és l’art de construir espais imaginaris en un teatre o en qualsevol espai escènic on unes persones que actuen representen una obra o presenten una acció davant d’un públic. Tot pot convertir-se en escenografia, per mitjà de telons, objectes, maquinàries... o l’espai buit. La història de l’escenografia és tan antiga com la del mateix teatre.

més informació
Una bestia sensible
Centre Cultural la Bòbila 
Del dimarts 28 de maig al dissabte 22 de juny
Preu: Lliure

Una experiència tacada, salvatge. Preguntes llançades a l'aire espès. La melancolia que inventa, traç a traç, la subtilesa de les bèsties. Com tallar el temps? Com obrir un forat? Com cremar un gest perdut? La pausa davant els ulls, arrossega formes sortides d'un oracle. Furga murmuris, com qui sacseja un somni vell. I llepa tots els éssers, de tots els paisatges.

més informació
Exposició: Pintures de Pol Ruiz
Centre Cultural Sant Josep 
Del dijous 6 de juny al divendres 5 de juliol
Preu: Lliure

El Centre Cultural de Sant Josep com centre cultural de proximitat recupera l’objectiu d’apropar l’art contemporani a la ciutadania. El Cicle d’Art Contemporani, en aquesta nova edició, acollirà creacions de diferents disciplines i protagonistes, propostes que ben segur faran descobrir, reflexionar i ampliar les nostres perspectives creatives, culturals i socials.

més informació
Cinema
CANIGÓ 1883
Auditori Barradas 
Dijous, 30 de maig
Preu: Lliure

Documental de ficció al voltant de les excursions del poeta Jacint Verdaguer pel Pirineu l'estiu de 1883, i que són l'origen i la inspiració del seu gran poema èpic Canigó.

més informació
Cinema al barri: El hijo del otro de Lorraine Levy
Centre Municipal la Florida - Ana Díaz Rico 
Divendres, 31 de maig, a les 18 h.
Preu: Lliure

Quan està a punt de començar el servei militar a l'exèrcit israelià, Joseph rep una terrible notícia: va ser intercanviat quan només era un nadó amb Yacine, un nen d'origen palestí, de manera que les persones que sempre havia pres com a pares no ho són.

més informació
Escena L'H
Pedro Pastor a la Sala Salamandra

Pedro Pastor presenta el seu nou àlbum Escorpiano, el qual cavalca entre continents amb lletres que suposen un cant al canvi i a la rebel·lia, a l'amor i a l'aprenentatge, a la mescla i la fusió com a principal font de desenvolupament musical i humà. En el seu estil barreja la cúmbia, el funk, la música africana o el folklore llatinoamericà, sense perdre la força i l'essència de la cançó d'autor. Dissabte, 8 de juny, a les 21 hores. Sala Salamandra. Av. del Carrilet, 235.

més informació

Més propostes
Flors d'estiu a L'Hospitalet

Activitat #LHCiència. Una passejada pels jardins de la ciutat en què es recorreran llocs interessants per la seva flora arbòria i per la seva història a L’Hospitalet. Cal inscripció prèvia. El punt de trobada serà el Centre Cultural Sant Josep. Dissabte, 15 de juny, a les 10 hores. Av. d’Isabel la Catòlica, 32. Més informació.

Tangent Projects presenta "Path-pathways"

#DistricteCulturalLH. La galeria Tangent Projects presenta "Path-pathways" d'Anna Andrzhievskaia i comissariada per Tsering Frykman-Glen. En col·laboració amb el Festival Art Nou 2024. L'artista integra la seva contínua exploració de la identitat i la pertinença amb una reflexió commovedora sobre l'experiència universal de la migració. El llenguatge visual d'Anna Andrzhievskaia pinta un món de fantasia postapocalíptica i al·lucinògena on l'impossible és possible i l'incongruent és harmoniosament compatible.  Del 7 de juny al 19 de juliol. Inauguració, divendres 7 de juny a les 19 hores. Tangent Projects. C. de Martí Codolar 41- 43.

La Universidad des_conocida: "Este libro da hambre"

#DistricteCulturalLH. Mònica Escudero és l'editora i coordinadora del reconegut portal gastronòmic "El Comidista" del diari El País, però és, sobretot una grandíssima lectora. Escudero compartirà un apropament a algunes de les lectures fonamentals del panorama literari i cultural que orbiten al voltant del que és, sens dubte, el millor dels sentits: el gust. Bon profit! Dijous, 13 de juny, a les 18 hores. #plantauno. Av. de la Fabregada, 22. 1a planta. Gratuït i cal inscripció prèvia. Més informació.

Cursos i tallers
Taquilla inversa
Web recomanada
SERVEI DE CULTURA
Carrer de Girona, 10 2a. planta
08901 L'Hospitalet de Llobregat
butlleti.cultura@l-h.cat
Informació sobre protecció de dades personals