Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
14/05/2021 13:10:00
Pla integral les Planes-Blocs Florida

Creu Roja distribueix entre dones grans dels Blocs Florida material perquè es mantinguin actives físicament i mentalment

Des de l’inici de la pandèmia, Creu Roja ha fet un treball de seguiment personalitzat d’aquestes dones

Creu Roja de L’Hospitalet ha iniciat la distribució de material per realitzar activitat física i mental entre 40 persones grans, totes dones, que participen en un taller d’estimulació cognitiva que l’organització imparteix a les Planes-Blocs Florida. Amb això es facilita a aquestes persones la possibilitat de mantenir-se actives a casa seva mentre no es reprenen les activitats presencials.

Aquesta iniciativa s’inscriu en el Pla de regeneració urbana integral les Planes-Blocs Florida que impulsa l'Ajuntament de L'Hospitalet. Cada dona gran rep una estructura per pedalejar, 4 quaderns amb exercicis d’estimulació cognitiva i el llibre La ninfa de porcelana, amb textos d’Isabel Allende i mandales per pintar il·lustrats per Ana de Lima.

Fa 3 anys que la Creu Roja de L’Hospitalet va iniciar al barri un taller d’estimulació cognitiva que, en un primer moment, va comptar amb la participació de 20 dones grans, i que actualment compta amb 40.

Des de l’inici de la pandèmia, Creu Roja ha fet un treball de seguiment personalitzat d’aquestes dones, ja que, evidentment, no s’ha pogut impartir el taller presencial. És per això que ja fa temps va distribuir entre les participants tauletes que els han permès realitzar les formacions de manera telemàtica sense sortir de casa.


 

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400