Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Presentació del programa Inserdones (nova finestra)
09/06/2021 12:30:00
Inserció laboral

Presentació del programa Inserdones

Impulsat pel Pacte Local per l’Ocupació de L’Hospitalet, l’Ajuntament i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, amb l’objectiu de contribuir a la millora de l’ocupabilitat i la inserció sociolaboral de les dones

Aquest matí s’ha presentat la tercera edició del programa Inserdones, un projecte impulsat pel Pacte Local per l’Ocupació i el Desenvolupament Econòmic de L’Hospitalet, l’Ajuntament i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, que té com a objectiu contribuir a la millora de l’ocupabilitat i la inserció sociolaboral de les dones.

L’acte, que s’ha fet a l'espai exterior del Centre Cultural Tecla Sala, ha comptat amb l’alcaldessa, Núria Marín; la regidora d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, Rocío Ramírez; el responsable de Formació Sindical i Polítiques d’Ocupació d’UGT, Cayetano Belmonte; la coordinadora de CCOO de L’Hospitalet, Liliana Reyes; la responsable de relacions externes d’AEBALL, Neus Olea, i la  presidenta de la Comissió Dona i Empresa de PIMEC, Maria Teixidor.
 
Al programa Inserdones participen 50 dones a les quals s'ofereixen itineraris personalitzats per millorar les seves competències professionals i facilitar-ne la inserció laboral en horaris conciliadors, amb acompanyament i assessorament integral. 

Els itineraris formatius són d’atenció sociosanitària, capacitació en l’ús de les TIC i accions en perspectiva de gènere en col·laboració amb el Centre d’Atenció i Informació a la Dona (CAID), unes accions formatives que han estat identificades vers les necessitats del mercat laboral.

Inserdones s’emmarca en les actuacions que el Pacte Local per l’Ocupació de L’Hospitalet desenvolupa per promoure l’ocupació digna i de qualitat i per fomentar el desenvolupament econòmic socialment responsable.

El Pacte Local per l’Ocupació i el Desenvolupament Econòmic de L’Hospitalet té una vigència fins al 2023 per executar les actuacions previstes. Des de la signatura del primer Pacte, fa gairebé vint anys, aquesta iniciativa mostra el seu compromís com a exemple d’espai de diàleg i de concertació social.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400