Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Sessió amb famílies "Creences que emmalalteixen i creences que sanen" (nova finestra)
27/10/2020

Sessió amb famílies "Creences que emmalalteixen i creences que sanen"

Adreçat a les famílies de l'Institut Santa Eulàlia i de l'Institut Jaume Boteuy

L'Escola de Famílies de l'Institut Santa Eulàlia ha programat una sessió de debat amb famílies sobre  “Creences que emmalalteixen i creences que sanen”, que ofereix un espai de reflexió amb les famílies dels Instituts Santa Eulàlia, i Jaume Botey  sobre diferents assumptes relacionats amb la convivència en la família i amb l'educació dels nostres fills i filles.

La sessió organitzada pel Programa d'Acompanyament Educatiu a les Famílies (PAEF), i  promoguda per l'AMPA i l'Escola de famílies de l'Institut Santa Eulàlia, tindrà lloc aquest dimarts, 27 d'octubre, a les 18h, a càrrec de: Joana Gallardo. Psicòloga i professora de Secundària jubilada.

El tema a tractar en aquesta primera sessió serà, Creences sanes i creences tòxiques: com ajudar als nostres fills i filles a desenvolupar creences que els ajudin a viure sana i alegrement. Quines creences els facilita el fet de viure la situació de pandèmia que ara patim? Quines creences poden desenvolupar estats d’ansietat o de desànim?

Les sessions que fins ara es feien de manera presencial a la Biblioteca de l’Institut Santa Eulàlia, aquest curs, de moment, donada la situació que vivim de pandèmia es farà de manera virtual. Per això, cal inscriure’s abans de la sessió:

Les famílies de l’INS Santa Eulàlia, al correu de l’ AMPA: buzonamasantaeulalia@gmail.com

Les famílies de l’ins Jaume Botey, al correu de l’institut: a8076111@xtec.cat

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400