Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Nou festival amb perspectiva de gènere a L’Hospitalet: La Genia (nova finestra)
25/02/2022 9:15:00
Dona

Nou festival amb perspectiva de gènere a L’Hospitalet: La Genia

La Genia neix amb l’objectiu de visibilitzar les dones en el món de l’art Organitzat per l’Ajuntament, se celebrarà en vuit espais diferents de L’Hospitalet Les entrades seran gratuïtes i s’hauran de reservar a cada sala a través del compte d’instagram @lageniafest

El pròxim 10 de març comencen els actes d’un nou festival a L’Hospitalet. Es tracta de la primera edició de La Genia, un certamen amb perspectiva de gènere que neix amb l’objectiu de visibilitzar les dones en el món de l’art, organitzat pel Programa Municipal de la Dona amb el suport de la Regidoria de Joventut.

El festival duu el nom de “La Genia” per reivindicar el reconeixement d’una paraula justa i, alhora, la lluita contra la desigualtat de gènere. I també fa referència a un festival artístic amb unes artistes “genials”.

Emmarcat dins de les accions al voltant del 8M, s’organitzen onze actuacions d’artistes, entre les quals destaquen Amparo Sánchez (Amparanoia), que inaugura el festival; la cantautora Marta Gómez (premi Grammy Llatí pel seu disc de cançons infantils); Queralt Lahoz; Rebeca Jimenez, o la poeta Alejandra Martínez de Miguel. 

La Genia comptarà amb actuacions musicals que aniran des del rap de Zeidah fins al flamenc de la companyia Flamencas, i també amb altres activitats com ara la presentació del llibre Malas mujeres, de la il·lustradora Marta Hesse o l’actuació de la monologuista Ana Polo.

Totes les entrades són gratuïtes i caldrà consultar com fer la reserva de cada actuació des del compte d’Instagram @lageniafest.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400