Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
ConsellVeure imatge de Consell nois i noies 2015-2016 (nova finestra)
27/10/2015
El formaran 98 consellers de primària i secundària.

El nou Consell de Nois i Noies, s'ha constituït al saló de plens de l'Ajuntament  

Pel que fa al Consell de Nois i Noies de primària l’alcaldessa Núria Marín els ha encarregat dissenyar la 'Bústia del Consell', que s’instal•larà a totes les biblioteques de la ciutat perquè els infants i joves de L’Hospitalet puguin dipositar-hi preguntes, reflexions, crítiques o felicitacions a la xarxa de biblioteques de la ciutat.
Això es fa amb motiu de la declaració de l’any 2015 com a any de les biblioteques, tot coincidint amb el primer centenari de la creació de la Xarxa de Biblioteques Populars de la Mancomunitat de Catalunya que va dissenyar Eugeni d’Ors.

El grup d'Urbanisme i coneixement de ciutat de secundària s'encarregarà de treballar en el disseny del nou equipament destinat a joves que s’està construint a Ca n’Arús. L'alcaldessa, Núria Marín, que ha presidint la ha explicat que volen que el disseny d’aquest equipament de lleure per a joves, sigui planificat i dissenyat també per gent jove de la ciutat. Aquest grup també ha rebut l’encàrrec de finalitzar el projecte de codi QR / cultura a secundària, que es va encetar durant el curs passat.

També a secundària, el grup de Mitjans de comunicació treballarà el tema 'Desmuntant tòpics', sobre estereotips de bellesa i les seves repercussions. El projecte consisteix en la realització d’un audiovisual dissenyat i protagonitzat pels mateixos alumnes.

I el grup Ús del temps lliure s’encarregarà, un any més, de l’organització d’una nova edició de L’HospiSona, el concert de grups d'alumnes de secundària que es realitza en el marc de les Festes de Primavera.

En el decurs de l’acte de constitució, Núria Marín i el regidor d'Educació i Cultura, Jaume Graells, han lliurat els carnets als nois i a les noies que s’incorporen aquest curs al Consell i que els acrediten com a membres d’aquest òrgan participatiu.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400