Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Un centenar de participants en la cloenda del programa Camina, fes salut i coneix L’Hospitalet (nova finestra)
11/06/2024 16:15:00
Salut municipal

Un centenar de participants en la cloenda del programa Camina, fes salut i coneix L’Hospitalet

Organitzat pel Servei de Salut de l’Ajuntament en col·laboració amb els centres d’atenció primària

Avui s’ha tancat el programa municipal Camina, fes salut i coneix L’Hospitalet, que organitza el Servei de Salut de l’Ajuntament, en coordinació amb diferents centres d’atenció primària del municipi.

Un centenar de persones han participat durant el curs en les nou caminades que s’han programat. La d’avui ha cobert el recorregut entre els jardins de Tecla Sala i el barri de Bellvitge, on els participants han pogut conèixer i visitar el parc. En acabar, s’ha fet al Centre Cultural Bellvitge l’acte de cloenda del programa, amb la projecció d’un vídeo amb imatges de les diferents caminades, i una xerrada sobre la calor i els seus efectes i com protegir-se’n de cara a l'estiu, a càrrec de personal mèdic del CAP Bellvitge.

Camina, fes salut i coneix L’Hospitalet és un programa que combina caminades per la ciutat, d’entre 4 i 7 km, amb una breu visita guiada a un edifici o espai singulars. Es tracta d’una activitat sense caràcter competitiu, el ritme de la qual s’adapta al grup assistent.

L’objectiu principal ha estat donar a conèixer els beneficis de caminar com a activitat física que permet millorar l’estat de salut de les persones, especialment de les que pateixen malalties cròniques, com obesitat, hipertensió, diabetis, cardiopaties, etc., o les que són sedentàries, per tal de fomentar aquesta pràctica entre aquests grups de població.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400