Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Prop de nou-cents alumnes de 4t d’ESO participen en la final dels Fit Games L’H (nova finestra)
18/05/2023
Salut  Esport Joventut

Prop de nou-cents alumnes de 4t d’ESO participen en la final dels Fit Games L’H

El programa de promoció de la salut i l’exercici físic entre el jovent clausura la sisena temporada al Complex Esportiu Municipal L’Hospitalet Nord

Avui, 18 de maig, el Complex Esportiu Municipal L’Hospitalet Nord acull la jornada de cloenda de la sisena temporada dels Fit Games L’H. El programa,  impulsat pel Servei de Salut de l’Ajuntament, va iniciar la sisena temporada el passat 13 de febrer i al llarg d’aquests mesos ha promocionat l’activitat física entre prop de 900 alumnes de 4t d’ESO de 9 instituts de la ciutat. L’objectiu dels Fit Games L’H 2022-2023 és fomentar l’activitat física i difondre hàbits i alternatives d’oci saludables, especialment en els joves, que abandonen l’esport un cop finalitzats els estudis obligatoris, i també impulsar la cooperació grupal dins l’àmbit esportiu. Mitjançant reptes amb material senzill i assequible, com estoretes per fer flexions i cordes per saltar, s’han desenvolupat 4 exercicis avaluats pels professors durant dos trimestres dins de l’horari lectiu.

Les proves competitives es fan de 10 a 12 h. A partir de les 12 h, tindrà lloc una activitat dirigida esportiva per a tots els participants i, seguidament, l’acte de cloenda i el lliurament de premis.

La competició de la jornada final dels Fit Games consisteix en una prova individual i una de col·lectiva. La prova individual compta amb la participació de 132 alumnes, les dues millors noies i els dos millors nois de cada classe escollits en les sessions prèvies avaluades per la tècnica d’Esports del Servei de Salut Comunitària. En acabat, una classe de cada institut participant competirà en la prova cooperativa de grups, que consisteix a saltar a la corda i que ha de comptar amb la participació de la majoria d’alumnes de cada classe perquè sigui vàlida.

Aquest any, L’Hospitalet Atletisme col·labora amb els actes de cloenda amb els parlaments de Miguel Ángel Torralba (entrenador) i Iván Soriano (atleta internacional amb paràlisi).

Al final de la jornada, es farà el lliurament dels premis als tres primers classificats individuals, segons els resultats del dia, i al millor centre educatiu participant.

Aquesta 6a edició dels Fit Games L’H s’ha desenvolupat durant un període més curt de l’habitual (de febrer a maig), a causa de la represa després de la pandèmia. La pròxima edició tindrà la seva durada normal, que coincideix amb el calendari escolar.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400