Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Les zones blaves i verdes d’aparcament seran gratuïtes durant el mes d’agost  (nova finestra)
28/07/2022 10:00:00
Mobilitat sostenible

Les zones blaves i verdes d’aparcament seran gratuïtes durant el mes d’agost 

Aquesta mesura s’aplica cada any a la ciutat per la disminució de la mobilitat de vehicles i de l’activitat comercial durant aquest mes de l’estiu

De l’1 al 31 d’agost, com és habitual, les zones blaves i verdes d’aparcament de L’Hospitalet seran gratuïtes, coincidint amb la disminució de la mobilitat de vehicles i de l’activitat comercial a la ciutat durant aquest mes de l’estiu.

Al llarg de l’any, les zones verdes són d’ús preferent i gratuïtes per als residents, i les zones blaves —amb limitació horària— faciliten la rotació de l’estacionament als sectors comercials i de serveis.

El descens en el volum de trànsit i la disminució de l'activitat comercial ocasionada per les vacances facilita aquesta mesura de la gratuïtat durant el mes d’agost, que no afecta les zones grogues de càrrega i descàrrega, on continua vigent la regulació de l’estacionament amb control horari també al mes d’agost.

A L’Hospitalet, funcionen àrees integrals de regulació de l’estacionament (AIRE) als barris de Can Serra i de Granvia  Sud, amb zones blaves, verdes i grogues; i als barris del Centre, la Florida, Collblanc i la Torrassa, amb zones blaves d’aparcament.

Dins de les àrees integrals de regulació de l’estacionament, L’Hospitalet compta amb un total de 1.786 places d’aparcament regulat: 591 a la zones blaves i 1.195 a les àrees verdes, d’ús preferent per als residents.

Els parquímetres tornaran a entrar en funcionament l’1 de setembre, així com els aplicatius de pagament per mitjà dels dispositius mòbils.
 

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400