Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Els nois i les noies dels tàndems amb l’Escola Municipal de Música mostren el seu talent  (nova finestra)
31/03/2023 10:45:00
Educació

Els nois i les noies dels tàndems amb l’Escola Municipal de Música mostren el seu talent

Ha estat el primer espectacle d’aquestes característiques que s’organitza després de la pandèmia.

Més de 300 nens i nenes van pujar ahir a la tarda a l’escenari del Teatre Joventut per mostrar el que aprenen a les escoles amb l’espectacle Alona. Es tracta dels infants dels nou centres escolars de la ciutat que participen en el programa Fem tàndem L’H amb l’Escola Municipal de Música-Centre de les Arts. Ha estat el primer espectacle d’aquestes característiques que s’organitza després de la pandèmia.

En les setmanes prèvies a l’espectacle, els nens i les nenes han realitzat assajos especials, reunint-se alumnes de diferents escoles i fent sessions a la seu de l’EMMCA. L’espectacle va incloure actuacions de música, dansa i teatre, les tres disciplines artístiques que imparteix l’EMMCA.

L’espectacle es va fer en dos torns, per facilitar l’assistència a l’espectacle a totes les famílies. Les escoles que participen en aquest programa són Charlie Rivel, Lola Anglada, Santiago Ramón y Cajal, Màrius Torres, Pau Vila, Ausiàs March, Ernest Lluch, Josep Janés i l’Institut Escola Gornal. 

Les activitats es fan dintre de l’horari escolar. A més, l’EMMCA desenvolupa projectes semblants amb el Centre d’Educació Especial L’Estel-Can Bori, amb l’escola bressol municipal La Casa dels Arbres i amb l’escola infantil Patufet. En total, un miler d’infants rep coneixements artístics en centres d’ensenyament públics de la ciutat.

Fem tàndem L’H és un projecte transversal d’aliances que impulsa la col·laboració d’equipaments culturals i científics, institucions, entitats ciutadanes o ens de referència amb els centres públics de la ciutat. L’objectiu és desenvolupar projectes dins el currículum acadèmic que introdueixin canvis metodològics que permetin millorar l’aprenentatge i garantir la igualtat d’oportunitats de tot l’alumnat. D’aquesta manera s’aconsegueix afavorir l’èxit escolar a través de la singularització dels centres públics de la ciutat.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400