Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
05/03/2021 13:30:00
Joventut

Dones joves professionals aproparan la seva experiència al jovent a través de directes d’Instagram

L’objectiu és apropar al jovent la visió que aporten dones de diferents perfils laborals a través d’una de les xarxes socials més utilitzades pel jovent.

La regidoria de Joventut obrirà dimarts, 9 de març, un cicle de xerrades, entrevistes i conferències a càrrec de dones de diferents àmbits. El programa es desenvoluparà en el format de directes de la xarxa Instagram, a través del compte JoventutLH. Les dones participants explicaran la seva experiència i visió de la professió que desenvolupen des de la perspectiva de gènere.

L’objectiu és apropar al jovent la visió que aporten dones de diferents perfils laborals a través d’Instagram, una de les xarxes socials més utilitzades pel jovent i en un format directe, àgil i proper.

Al llarg del mes de març es faran quatre FEM Directes, amb motiu de la commemoració dilluns, 8 de març, del Dia de la Dona, i posteriorment es programarà un al mes. El disseny de la imatge del cartell és de la dissenyadora i il·lustradora Erika Rossi.

Els quatre FEM Directes que obren la programació són els següents:

FEM DIRECTES, amb Poetry Slam, recital poètic amb Isa García, Olza Olzeta, Margalida Followthelida, Claudia Gutiérrez i María Solà (9 de març, a les 20h).
        
FEM DIRECTES, amb Raquel Riba Rossy  “Lola Vendetta”, cantautora i il·lustradora (15 de març, a les 20 h).

FEM DIRECTES, amb Sònia Estradé, presidenta de l’Associació de Dones Investigadores i Tecnòlogues a Catalunya (AMIT-Cat) i professora de la Facultat de Física de la Universitat de Barcelona que, entre d’altres, abordarà la campanya #NoMoreMatildas (23 de març, a les 20 h).
        
FEM DIRECTES, amb Roberta Vassallo, coordinadora d’Intervenció Comunitària i Relacions amb la Comunitat de  l’Associació Educativa Ítaca (30 de març, a les 20 h).

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400