Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Esports
14/04/2021 11:50:00
Esports

Les instal·lacions esportives garanteixen la ventilació interior amb el control de la qualitat de l’aire

A través de sondes o equips manuals es controla el diòxid de carboni

Les instal·lacions esportives municipals garanteixen la bona ventilació dels espais interiors amb el mesurament periòdic de diòxid de carboni (CO2). Amb aquests controls es garanteix una bona ventilació, a través de ventilació natural o altres sistemes.

Aquests controls es fan des que es va autoritzar la pràctica esportiva en espais tancats seguint les mesures marcades pel PROCICAT.

La concentració de diòxid de carboni en un espai interior pel que fa a l’aire exterior indica que la renovació de l’aire és insuficient, ja que es relaciona amb l’exhalació de les persones que es trobin dintre. El Reglament d'instal·lacions tèrmiques en els edificis (RITE) estableix uns valors màxims de (CO2) per garantir la qualitat d'aire, depenent del tipus d’activitat que es porti a terme en l’espai interior. La mesura del diòxid de carboni es realitza automàticament, mitjançant sondes de mesura contínua, o a través d’equips manuals que fa servir el personal de manteniment, en tots dos casos, de manera periòdica.

Les mesures de diòxid de carboni es fan a l’interior dels poliesportius municipals i als vestidors dels camps municipals de futbol.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400