Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de La Setmana Santa a L’Hospitalet (nova finestra)
27/03/2024 11:30:00
Setmana Santa 2024

La Setmana Santa a L’Hospitalet

Amb processons del 29 al 31 de març per experimentar la riquesa cultural d’aquesta tradició

Del 29 al 31 de març les diferents confraries i germandats de L’Hospitalet desplegaran les processons que recorren els barris per mostrar les imatges religioses i recrear els passos de la passió de Crist. La Cofradía 15 + 1 i la Cofradía de Penitencia del Santísimo Cristo del Perdón Despojado de sus Vestiduras y María Santísima de la Amargura ompliran amb el so dels tambors els carrers de la ciutat.

Divendres Sant inclou la processó de la Mare de Déu dels Dolors, del Nostre Pare Jesús Natzarè i del Crist de l’Expiració, que comença i acaba a la plaça de la Bòbila.

L’endemà, Dissabte Sant, al districte de Collblanc - la Torrassa es podran veure els passos de la Cofradía de Penitencia del Santísimo Cristo del Perdón Despojado de sus Vestiduras y de María Santísima de la Amargura. La sortida es realitzarà al local de la Cofradía, a la ronda de la Torrassa, 116. Més tard, se celebra la processó del Sant Sepulcre i la Mare de Déu de la Soledat, amb inici i final a la plaça de la Bòbila.

Diumenge de Resurrecció, les processons del Nostre Pare Jesús Ressuscitat i la Mare de Déu dels Remeis tancaran la Setmana Santa.

Aquestes processons són el cor de la Setmana Santa a L’Hospitalet i atrauen tant residents com visitants que volen experimentar la riquesa cultural d’aquesta tradició.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400