Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Reconeixement al talent de l’alumnat de L’Hospitalet: 21 mencions d’excel·lència a les PAU 2023 (nova finestra)
14/09/2023 18:15:00
Educació

Reconeixement al talent de l’alumnat de L’Hospitalet: 21 mencions d’excel·lència a les PAU 2023

Van treure al juny una nota igual o superior a 9 en la selectivitat. Avui l’Ajuntament els ha homenatjat en un acte celebrat al Saló de Plens

L’alcaldessa, Núria Marín, també ha mantingut aquesta tarda una videoconferència amb estudiants de la ciutat que fa uns anys van rebre aquest reconeixement i que ara tiren endavant els seus reptes educatius amb molt bons resultats


L’alcaldessa, Núria Marín, ha presidit avui al Saló de Plens l’acte de reconeixement als 21 alumnes de L’Hospitalet que han tret una nota igual o superior al 9 en les proves d’accés universitari (PAU) que es van fer al juny. A l’acte també hi ha assistit el regidor de Serveis a les Persones, David Quirós.

Els joves han rebut un diploma de reconeixement i dues entrades per accedir a l’espectacle que cadascun d’ells esculli de la programació del Teatre Joventut. L’alcaldessa els ha felicitat pel seu esforç i els seus bons resultats, i també el professorat i les famílies, que els han acompanyat en tot moment.

Abans d’aquest acte, l’alcaldessa i el regidor de Serveis a les Persones han mantingut una videoconferència amb estudiants de la ciutat que fa uns anys van rebre aquest reconeixement. Ha estat un emotiu retrobament amb els alumnes en el qual l’alcaldessa ha volgut seguir la seva evolució i ha pogut comprovar com estan tirant endavant els seus reptes acadèmics amb molt bones notes. 

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400